Pedalhinkar till alla arbetsplatser

En pedalhink är en avfallsbehållare som är utrustad med en pedal på locket. Denna mekanism gör det möjligt att öppna korgen utan att röra den med händerna. Detta är särskilt användbart när du har händerna fulla eller när du vill upprätthålla god hygien. Genom att använda fötterna för att öppna och stänga korgen minskar risken för smittoöverföring och spridning av bakterier.

Hos Cowab erbjuder vi ett brett utbud av pedalhinkar i olika storlekar och material. Du kan välja mellan olika färger och designer som passar dina behov och din stil. Oavsett om du behöver en papperskorg med pedal för verkstaden, köket, badrummet eller kontoret har Cowab ett alternativ som passar dig.

Fördelar med en pedalkorg

Förutom att vara praktiska är pedalhinkar också mycket hygieniska. Locket håller lukten inne, och du behöver därför inte störas av dålig lukt från avfallet. Många avfallsbehållare med pedal har också en inbyggd påshållare som gör det enkelt att byta ut avfallspåsen när den är full. En annan fördel med att använda pedalhinkar är att de bidrar till en mer miljövänlig avfallshantering. Genom att sortera ditt avfall korrekt och använda en hink för varje avfallstyp kan du vara med och minska mängden avfall som hamnar på soptippen.

Soptunnor med pedal som varar länge

Oavsett om du letar efter en pedalhink av rostfritt stål eller en avfallsbehållare med flera fack för källsortering hittar du det hos oss. När du handlar hos Cowab kan du vara säker på att du får hög kvalitet och hållbara produkter. Pedalhinkar är tillverkade av slitstarka material som tål daglig användning och är enkla att rengöra. Du kan hitta din nya soptunna med pedal i vår webbutik, och behöver du hjälp med att välja kan du alltid kontakta oss för att få hjälp. Vi finns tillgängliga både på telefon, e-post och chatt.