Städutrustning

Lyftbord på Cowab

Ta hjälp av ett kraftfullt lyftbord vid tunga lyft

SE UTBUDET

Professionell städutrustning

För att städningen ska bli både enklare och effektivare är rätt städutrustning A och O. Hos oss hittar du allt du kan tänkas behöva för att göra städningen lättare. Du kan hitta en städvagn, sopmaskin, våt- och torrdammsugare, städskåp och mycket mer.

När du har stora ytor att städa och vill att det ska gå fort är en sopmaskin eller städmaskin ett bra alternativ. Med en sopmaskin blir städningen mer effektiv och du slipper sopa upp allt grus och smuts på egen hand. Våra städmaskiner och sopmaskiner är konstruerade för att klara användning i tuffa miljöer och ojämna underlag – och de kan även användas utomhus.

En våt- och torrdammsugare är ett bra hjälpmedel att ha. Med en våtdammsugare kan du snabbt städa upp spilld vätska från golvet eller trånga ytor som till exempel kölsvinet. Våra våt- och torrdammsugare är lätta att hantera och klarar av att ta upp det mesta – var dock uppmärksam på att vissa kemikalier kan skada plasten i dammsugaren.

Städvagnar och andra praktiska städtillbehör

Med en städvagn, städkärra, moppvagn och svabbvagn får du plats med alla verktyg och utrustning du behöver i ditt arbete. Vi har olika modeller av städvagnar som är utrustade med trådkorgar, redskapshållare och sopsäckshållare som underlättar städningen. Du kan även hitta en enkel svabbvagn eller städkärra och en liten städvagn i vårt sortiment.

Ett städskåp är perfekt för dig som vill kunna stuva undan sop, dammsugare och andra städtillbehör när de inte ska användas. Våra städskåp är rymliga, robusta och är låsbara för extra säker förvaring. För att skåpen ska kunna användas i så många miljöer som möjligt har vi även modeller med ställbara fötter som gör att städskåpet står stadigt på ojämna underlag.

Vi har även andra praktiska tillbehör som underlättar renhållning och städning på arbetsplatsen. Dammvippa, pappersdispenser, golvställ till pappersrullar är bara några exempel på grejer som finns i vårt breda städsortiment.

Beställ städutrustning online

Om du vet vilken städvagn, sopmaskin eller städskåp du vill ha kan du beställa snabbt och enkelt i vår webbutik. Behöver du tips och råd på vilken typ av städutrustning du behöver för att effektivisera städningen hos er? Ta då kontakt med vår kundservice! Du når oss på telefon, mejl och chatt. Vi levererar till hela landet – och vi lovar grejer som håller.