Professionell och ergonomisk manuell pallstaplare

En manuell pallstaplare hjälper dig med tunga lyft på ett säkert, effektivt och ergonomiskt sätt. Arbetet inom industrin eller på lagret kan vara slitsamt och krävande, och riktigt utrustning såsom pålitliga handstaplare är därför ett måste.

Du ska inte enbart jobba på ett säkert sätt – du ska helst också utföra ditt arbete på ett så effektivt sätt som möjligt. En manuell staplare hjälper dig åstadkomma detta. Vi har många olika varianter med olika lyfthöjd och maximala belastningar, så att du enkelt ska kunna välja en modell som passar för dig och din arbetsplats.

Du kan få en handstaplare kan med smarta funktioner som snabblyft och fotbroms, vilket medför att de blir lätta att manövrera och använda. Du lyfter gafflarna genom att pumpa med handbromsspaken och sänker dem genom att släppa handtaget.

Enkla pallstaplare kan användas både som lyftbord och pallyftare om det behövs. Handstaplarna är därför mycket flexibla hjälpmedel att använda i arbetet, och du kan därmed utnyttja lyftutrustningen maximalt.

Batteristaplare och andra handstaplare

En batteristaplare är ett fantastiskt redskap som gör att du kan höja och sänka tunga föremål och tungt gods med hjälp av en spak och lyftmotor. För att din arbetsdag ska bli lite lättare kan du gärna titta efter olika modeller av staplare där inbyggd batteriladdare, parkeringsbroms och batterier är inkluderade i köpet.

Batteristaplare är både stabila och flexibla att använda, och hos oss på Cowab hittar du modeller med kraftiga motorer. I vår webbutik kan du läsa detaljerade produktspecifikationer för våra gaffellyftvagnar och handstaplare såsom deras svängradie, maximala belastningskapacitet, lyfthastighet, och andra viktiga detaljer. På så sätt kan du se till så att du väljer en staplare som är mest optimal för dig och ditt arbete.

Ett annat alternativ är att välja en tryckluftsdriven handstaplare med parkeringsbroms. Dessa användarvänliga staplare styrs med hjälp av en handbromsspak, och du kan utföra godshanteringen på ett bekvämt och ergonomiskt sätt.

Beställ manuella staplare online

Vi har ett stort urval av olika modeller av manuella pallstaplare som passar för olika arbetsplatser. Alla har en sak gemensamt: de är av hög kvalitét och har flexibla funktioner som effektiviserar arbetsdagen.

Är du osäker på vilken typ av staplare du ska ha – en manuell pallstaplare, en batteristaplare eller en tryckluftsdriven handstaplare? Ta kontakt med oss så kommer vi med tips och råd för att hjälpa dig välja rätt staplare. Vi på Cowab har specialistkunskap och lång erfarenhet av branschen – och vi lovar grejer som håller.