Pirror & Magasinkärror

Handstaplare hos Cowab

Lättstyrd handstaplare för ergonomiskt arbete

TILL HANDSTAPLARE

Mångsidig kärra för lätt och smidig transport

Med en säckkärra eller pirra från Cowab förenklar du transport av lättare gods och varor. Kärror har stigit i popularitet och därför har de också fått många olika namn – magasinkärra, pirra, och transportkärra är bara några av dem. Det är även vanligt att kunder frågar efter bagagekärror, paketkärror och RuXXac-kärror (en typ av hopfällbar pirra) som är designade för att kunna användas i trånga utrymmen och vikas ihop.

Pirror och magasinkärror har två hjul och handtag som antingen är uppstickande eller tvärställda. Många kärror har en fast flakdel medan andra har en utfällbar förlängning som gör det möjligt att transportera godset. Magasinkärrans ursprungliga arbetsuppgift har varit att transportera säckar med vikt från 50 kg upp till 100 kg. I dag transporteras det mesta i lådor, kartonger och på pallar. För dig som får ditt gods levererat på pallar rekommenderar vi att du köper en pallyftare eller staplare, men för dig som tar emot gods i mindre kartonger och lådor är en pirra det perfekta redskapet!

Vi har även kärror som är designade för mer unika arbetsuppgifter – fatkärror och däckkärror är två exempel på sådana kärror. Även trappkärror är specialdesignade för att du ska kunna transportera gods och varor upp och ner för trappor om det behovet finns.

Behöver du hjälp att hitta den bästa pirran eller magasinkärran för dig och din arbetsplats? Ta då kontakt med vår kundservice så hjälper vi dig hitta rätt kärra. Du når oss på telefon, mejl och chatt. Och vi lovar grejer som håller.