Pirror & Magasinkärror

Ta hjälp av ett kraftfullt lyftbord vid tunga lyft

SE UTBUDET

Magasinkärror & specialvagnar till alla arbetsplatser

En säckvagn eller magasinkärra gör det enklare för en person att flytta lådor och andra varor. Ursprungligen designades säckkärror för att transportera säckar som vägde mellan 50 och 100 kg när det mesta fraktades i säckar. Senare har det blivit vanligare att transportera varor och annat i lådor, kartonger och förpackningar, men namnet säckkärra har levt vidare. Magasinkärror tillverkas både av stål och aluminium; aluminiumkärror är mycket lätta och passar bra för dem som behöver lyfta vagnen in och ut ur bilen.

En säckkärra kallas ofta för transportvagn eller pirra och är ett oumbärligt hjälpmedel inom de flesta branscher. Oavsett om du arbetar i en butik, på ett lager, verkstad eller på kontor kommer en pirra att hjälpa dig med både lyft och transport. På så sätt minskar du slitage på kroppen såväl som risken för olyckor. Våra säckkärror och paketvagnar är ergonomiskt utformade för att vara så skonsamma som möjligt att använda.

Välj rätt säckkärra

I vår webbutik hittar du ett mycket stort urval av högkvalitativa magasinkärror med olika egenskaper. För dig som transporterar lättare varor räcker det med en prisvärd pirra med en maximal belastning på 75 kg, medan det om du transporterar tyngre saker är viktigt att välja en paketvagn eller magasinkärra som tål vikten av det du ska transportera. Var också uppmärksam på vilka hjul din idealiska paketkärra bör ha; luftgummihjul är ett populärt val som passar för det mesta.

Det finns hopfällbara kärror som tar mycket liten plats när de är hopfällda, samt kraftigare modeller, och du kan välja mellan säckkärror till låga priser eller mer avancerade modeller för dig som behöver det.

Specialvagnar för allt från gasflaskor till tegelstenar

Bland specialvagnarna har vi till exempel gastubskärror för att transportera gasflaskor och tuber på ett säkert sätt. En trappkärra gör det enklare att transportera varor upp och ner för trappor, och i sortimentet finns också skottkärror och tegelstenskärror. Du hittar allt detta och mycket mer i Cowabs webbutik, och om du behöver något som du inte hittar i webbutiken kan vi ofta skaffa det också. Vi skickar över hela landet! Om du behöver hjälp med att välja rätt vagn för dig och ditt företag finns vi tillgängliga via chatt, telefon och e-post för att hjälpa dig.