Kombinationskärror

Allsidig kombinationskärra till industri, lager och verkstad

Vi har robusta kombikärror som är enkla att använda på lagret, industrin och verkstaden. De tillverkas av slitstarkt material och har smarta, ergonomiska detaljer som gör dem trygga och effektiva att använda.

Vi vet hur viktigt det är att ha rätta och riktiga lösningar som skonar din kropp från onödigt slitage samtidigt som du vill kunna transportera gods på ett produktivt sätt. Kombinationskärror är därför bra att ha på arbetsplatser där tempot är högt och utrustningen kan utnyttjas maximalt, samt på arbetsplatser där det finns behov av många olika typer av pirror och vagnar.

Vill du slippa beställa många olika magasinkärror och pirror? Då ska du beställa en kombikärra! Med våra kombinationsvagnar får du magasinkärra, plattformsvagn och paketvagn i ett. De är enkla att manövrera och styra, och de kan användas på olika typer av underlag tack vare sina svängbara hjul som dessutom är skonsamma mot ömtåliga golv.

Kombinationskärra som är magasinkärra och vagn i ett

Du hittar även praktiska kombivagnar som kan användas som magasinkärror och vagnar. De enklaste modellerna är dessutom hopfällbara för att vagnen ska ta så lite plats som möjligt när den inte används.

Var dock uppmärksam på att kombikärrans maximala belastningskapacitet varierar beroende på hur du använder den. Till exempel klarar enkla modeller en maximal belastning upp till 200 kg när den används som magasinkärra och 250 kg när den används som vagn.

Du bör också tänka på vilket material du föredrar. Aluminiumkärror väger lite och är mycket stadiga samtidigt som de är slitstarka. Kombikärror som är gjorda i stål passar dig som vill att vagnen ska tåla en tuffare arbetsmiljö. Våra kombinationsvagnar med svetsade stålrör klarar av tuffa påfrestningar och har mycket stabil konstruktion.

Beställ kombikärra online

Hos oss på Cowab hittar du ett spännande urval av kombikärror i webbutiken, och vi även praktiska tillbehör som kan göra arbetsdagen enklare. Extratillbehören innefattar till exempel ramper och mattor som kan läggas över trösklar och andra små hinder så att du enkelt kan köra över med kombinationskärran.

Lastrampen kan du bära för hand så att du alltid har den nära till hands när du kör din kombivagn. Den kan vara användbar om du levererar varor eller gods där det är svårt för kombinationsvagnen att komma åt – och du slipper tunga lyft.

Ta gärna kontakt med vår kundservice för fler tips och för att få hjälp att välja ut en ny kombinationskärra.