Lyfthjälpmedel

Hjälpmedel för tunga lyft inom verkstad, lager och industri

En professionell domkraft underlättar när du till exempel måste lyfta bilen vid däckbyte. Andra tillfällen där en domkraft kan vara bra att ha är när man ska lyfta tunga maskiner eller skåp upp på transportvagnar, maskinskridskor eller trallor. Cowab har ett mycket stort utbud av lyftbord. Saxbord kan vara mycket bra att ha i bilverkstaden då man lyfter upp hela bilen eller MCn till en ergonomisk höjd. Hos Cowab hittar du även E-formade och U-formade lyftbord.

Pallyft är idag ett standard redskap inom lager och industri och finns i många olika former. Pallyftare kallas även för gaffellyftvagnar och används när man ska transportera en standard EUR-pall. Vi har många olika varianter av pallyftare i många olika material och färger. Vi har bland annat varianter med våg och till och med en terränggående pallyft.

Staplare används på lager och andra platser för att lyfta gods. Genom att använda en ledstaplare så blir det lätt att placera och sortera gods korrekt. Det bidrar även till god ergonomi för dina anställda. Vid transport av extra tungt gods inom lager och industri bör man använda en maskinskridsko. En maskinskridsko har hjul och axlar som är gjorda för att tåla väldigt mycket vikt och tryck.