Lyfthjälpmedel

Handstaplare hos Cowab

Lättstyrd handstaplare för ergonomiskt arbete

TILL HANDSTAPLARE

Lyftutrustning för tryggt och snabbt arbete

Det är inte ovanligt med tunga lyft när man arbetar på ett lager, en industri eller verkstad. Om du då använder rätt lyftutrustning och lämpliga lyfthjälpmedel minskar du risken för belastningsskador och andra skador.

Vi på Cowab erbjuder allt från pirror och pallyftare till andra lyfthjälpmedel, såsom balansblock eller truckkranar, för att du ska kunna hitta den utrustning du behöver för att kunna utföra arbetet på ett tryggt och säkert sätt. Ditt arbete blir till exempel lättare ifall du använder en pirra eller plockvagn för att förflytta lättare gods i stället för att bära det för egen maskin – det går dessutom snabbare att transportera grejerna om du har en pirra.

Vårt stora utbud av pallyftare gör att du hittar allt från små palldragare som passar in i trängre utrymmen, till större och kraftigare handtruckar med högre maximal belastningskapacitet och längre gafflar för förflyttning av tyngre gods.

Lyftutrustning för tungt gods

En staplare eller låglyftare är användbar när du ska flytta stort och tungt gods, exempelvis på lagret. Vi har även annan luftutrustning i vårt sortiment som hjälper dig med tunga och höga lyft. Exempel på sådan utrustning är lyftkrokar, kättingtelfer, domkrafter och verkstadskranar (även kallad elefantkran).

Våra lyfthjälpmedel är stabila och slitstarka och tål flitigt användande, tuffa miljöer och påfrestningar på verkstaden, lagret och industrin. Vi rekommenderar att du kontrollerar lyftutrustningens maximala belastningskapacitet och andra produktspecifikationer för att du ska hitta den utrustning som kan tackla jobbet som ska utföras.

Hjälp med att välja rätt lyfthjälpmedel

Behöver du hjälp att välja? Vi rekommenderar att du tänker igenom vilka behov och krav du har för att sedan hitta den rätta lyftutrustningen för just dig och din arbetsplats. Du är välkommen att ta kontakt med oss om du vill ha hjälp att hitta den bästa lösningen.

På Cowab har vi många smarta och hållbara produkter som hjälper dig i ditt arbete med att lyfta och transportera gods. Sparkcyklar med flak är ett sådant praktiskt hjälpmedel. Med en sådan sparkcykel behöver du inte bära gods och varor för egen maskin, i stället kan du lasta på godset på flaket och sedan lätt rulla i väg till andra sidan av verkstaden eller lagret – och dessutom sparar du tid om du använder sparkcykeln.

Oavsett vilket lyfthjälpmedel du väljer är det enkelt att beställa från vår webbutik – och vi levererar hållbara grejer till hela landet.