Lyfthjälpmedel

Ta hjälp av ett kraftfullt lyftbord vid tunga lyft

SE UTBUDET

Lyftutrustning för verkstaden, industrin och lagret

Att ha rätt lyftutrustning och hjälpmedel för lyft är avgörande för att säkerställa både säkerheten och effektiviteten på arbetsplatsen. Oavsett om det är på ett lager, i en produktionsanläggning, butik eller försäljning kan tunga lyft behövas. Genom att använda lämplig lyftutrustning kan man kraftigt minska risken för skador, olyckor och belastningsskador.

I vår webbutik hittar du ett brett utbud av lyftutrustning som kan anpassas efter dina behov. För verkstäder har vi både garagedomkraft och domkraft, perfekta för att lyfta fordon eller andra tunga föremål.

Hjälpmedel för de extra tunga lyften

En vinsch är ett kraftfullt verktyg som används för att dra eller lyfta tunga föremål. Den kan vara mycket användbar när det behövs att flytta eller dra saker över ett visst avstånd. Ett lyftblock är ett praktiskt lyftverktyg som används för att lyfta och sänka tunga föremål med minimal ansträngning. Den består av en löpvagn som rör sig längs en horisontell balk och en kedja eller rep som fästs vid lasten. Våra lyftblock och lyfthjälpmedel finns i olika storlekar och kapaciteter, så att du kan välja den som bäst passar ditt behov. I vårt sortiment hittar du även elektriska kättingtelfer för ännu enklare lyft.

En verkstadskran, också känd som elefantkran, är ett annat kraftfullt lyftverktyg som används för att hantera tungt gods på ett säkert och effektivt sätt. Den kan vara mycket användbar i verkstäder eller industriella anläggningar där det behövs att lyfta eller flytta stora föremål. När det gäller att flytta stort och tungt är maskintransportörer geniala. Dessa låga och kraftfulla vagnar kallas ofta maskinskridskor och har mycket hög kapacitet.

Tillbehör för säkra lyft och transporter

I Cowabs webbutik hittar du ett omfattande utbud av smarta hjälpmedel för att säkra lasten. Spännband är kraftfulla lastremmar som låter dig spänna fast gods och varor, och du hittar även lyftremmar, lyftkedjor och spännremmar i vårt stora sortiment. Vi erbjuder också kranvågar som är mycket lätthanterliga med trådlös fjärrkontroll, liksom ett antal andra smarta lyfthjälpmedel.

Oavsett vilket lyftverktyg du väljer är det viktigt att vara medveten om maximal belastning och andra specifikationer innan du använder det. Detta kommer att säkerställa att utrustningen hanterar jobbet på ett säkert sätt.

Om du behöver hjälp med att välja rätt lyftutrustning, tveka inte att kontakta oss via chatt, e-post eller telefon. Våra experter kommer att hjälpa dig att hitta de bästa produkterna för just ditt företag. Du kan också enkelt beställa lyftutrustning direkt i vår webbutik, där du hittar mycket slitstarka vinschar, lyftblock, remmar och annan högkvalitativa lyftredskap. Med rätt utrustning kommer du att kunna minska risken för skador och belastningsskador samtidigt som du ökar produktiviteten på arbetsplatsen.