Krantillbehör

Lyftbord på Cowab

Ta hjälp av ett kraftfullt lyftbord vid tunga lyft

SE UTBUDET

Krantillbehör & lyftutrustning till verkstad, industri och lager

När tunga lyft måste utföras hittar du ett stort utbud av tillbehör till kranar och lyftanordningar i Cowabs webbutik. Spännband och spännremmar, rundslingor, kedjeblock, elektriska kättintgelfrar och lyftkedjor är alla viktiga lyftverktyg och tillbehör som används inom lyft- och transportbranschen. Dessa hjälpmedel spelar en avgörande roll för säker och effektiv hantering av tunga föremål och material.

Spännband är ett mycket populärt val när det gäller att säkra och stabilisera lasten under transport. Dessa remmar och bandstroppar är tillverkade av starka material som polyester eller nylon, och de är utformade för att klara stora belastningar. Spännbanden ger ett bra grepp runt lasten och hjälper till att förhindra att den rör sig under transport.

Spännremmar är ett annat viktigt verktyg för säker transport av gods. Dessa remmar används vanligtvis för att binda samman flera föremål eller säkra ett enskilt föremål på en lastplattform, släpvagn eller lastbil. Cowab erbjuder ett brett utbud av spännremmar i olika längder, bredder och material. Med spännremmar från Cowab kan du vara säker på att din last är ordentligt säkrad under transport.

Kedjeblock är ett populärt alternativ för att lyfta och sänka tunga föremål. Dessa block är tillverkade av slitstarka komponenter som säkerställer pålitlig och jämn drift. Kedjeblock är enkla att använda och kräver minimalt med underhåll. Hos Cowab kan du välja mellan olika typer av kedjelyftlock med olika lyftkapaciteter. Oavsett om du behöver ett kedjelyftblock för lätt eller tungt arbete har Cowab ett brett utbud som passar dina behov.

En elektrisk kättingtelfer är en modernare och effektivare lösning för tunga lyft. Dessa block drivs av elektrisk kraft och ger en jämn och precis lyftoperation. I vår webbutik kan du hitta elektriska kättingtelfrar med olika lyftkapaciteter, hastigheter och funktioner. Dessa lyftvinschar är idealiska för användning i industriella miljöer där snabb och exakt lyftning är avgörande.

Lyftkedjor och lyftkättingar är andra viktiga verktyg inom lyftbranschen. Dessa kedjor är tillverkade av starka metallkomponenter som säkerställer pålitlig och säker lyft av tung last. Vi erbjuder även kranvågar, trumlyftare, rundslingor och spännband, för att nämna några. Har du specifika behov när det gäller tillbehör till kranar eller lyftutrustning, eller behöver du hjälp med att välja den utrustning som passar er bäst, är vi alltid redo att hjälpa till. Kontakta oss via telefon, chatt eller e-post, eller beställ ditt krantillbehör och lyftutrustning enkelt i vår webbutik.