Stabil lyftutrustning för tyngre gods

Stabil utrustning för lyft och transport är ett måste för arbetsplatser som dagligen hanterar större gods. Cowabs sortiment av lyftutrustning till verkstad och industri innehåller alla nödvändiga produkter för en effektiv arbetsplats. Många lager och förråd inom industrier hanterar och förflyttar stora gods. Där behövs både ställbara balkvagnar och smidiga snabblyftblock, som både effektiviserar det dagliga arbetet och håller högsta säkerhetsnivå. Cowabs kompakta lyftutrustning för större industrigods är CE-märkta och finns för både I- och H-balkar. I vårt sortiment för övriga säkerhetsprodukter hittar du det mesta från avspärrningsbarriärer och fatlyft till fallskyddspaket, bullerskärmar och slagportar. Med Cowabs produkter skapar du snabbt din ultimata arbetsplats. Här är ett par exempel på vår lyftutrustning för verkstäder och lager.

Smidiga balkvagnar

Cowabs ställbara balklyftare kan användas både med spak- och snabblyftsblock. Våra balkvagnar för I- och H-balkar är lätta att flytta på och justera efter behov. Betongbalkar hanteras regelbundet inom industri eller på byggarbetsplatser, där effektiv lyftutrustning för smidig hantering är ett måste. Cowabs balkvagnar finns i utföranden med maxbelastning på upp till två ton. Vår kättingdrivna balkvagn med kullagrade löphjul gör det enkelt att förflytta tunga balkar med handkraft. Addera gärna till avspärrningsband, påkörningsskydd och halkskyddstejp för att ytterligare göra arbetsområdet säkrare att jobba i.

Spaklyftsblock med stor lyftkraft

Cowabs smidiga spaklyftblock är optimala för tillfälliga lyft av tungt gods. Lyftutrustning för arbeten inom industri och till underhållsarbete behöver hålla riktigt hög kvalité och garantera trygg hantering i säker arbetsmiljö. Våra lyftblock med hög lyftkapacitet är starka konstruktioner för frekvent användning under väldigt lång tid. Blockens automatiska lasttrycksbroms är skyddad i konstruktionen och garanterar en väldigt god säkerhetsnivå under lyft och balkhantering på byggen, inom industrier och större lagerområden. Spaklyftsblocken med kätting hanterar gods på upp till hela tre ton! Med lyftstång, vinsch och lastramp ur Cowabs breda sortiment skapar du snabbt en arbetsplats anpassad efter just dina behov.