Kranar

Stabila verkstadskranar som håller måttet

Tungt arbete inom verkstad och industri kräver produkter av riktigt hög kvalité. Cowabs verkstadskranar för tunga lyft är exakt det hjälpmedel du behöver för hantering av större gods. Våra truckkranar för verkstad och industri finns i flera utföranden, välj det som bäst passar behoven på din arbetsplats. Ett större lagerområde som hanterar gods och dagligen både tar emot och transporterar behöver pålitliga verkstadskranar med stor lyftkraft. Cowabs lyftkranar för snabb godshantering finns i utföranden för montering på truck eller direkt på fabriksgolvet. Investera i en stabil verkstadskran från Cowab, för att ytterligare effektivisera din arbetsplats. I vårt breda verkstadssortiment hittar du det mesta från kroksatser till förvaringsskåp, för att skapa din optimala arbetsplats.

Smidiga verkstadskranar

Cowabs lättare truckkranar till lager och industri är snabblyftande och enkla att manövrera. Verkstadskranarna med dubbelverkande pump och stor lyftkraft är speciellt anpassade för effektiv hantering i verkstad och förvaringsområden. Med ställbar bomlängd justerar du snabbt truckkranens lyftkapacitet efter kranens fyra alternativ. Våra lättare verkstadskranar för EUR-pallar är utrustade med säkerhetsventil, som förhindrar överlastning och garanterar hög säkerhet för användaren. Smidigt lyfter du godset av eller på pallen och hanterar enkelt kranen. I Cowabs sortiment hittar du även verkstadsvagnar, arbetsbänkar, lagerhyllor och verktygsvagnar som är utmärkta komplement för att skräddarsy din ultimata verkstad.

Rejäla truckkranar

Cowabs stora verkstadskranar för tunga lyft är enkla att hantera och håller hög säkerhetsnivå. Vår truckkran med teleskopisk arm har invända gaffeltunnlar och gaffellåsning samt levereras med lyftkrok. Tunga lyft och förflyttning av otympligt gods blir väldigt enkelt med verkstadskran, som är perfekt för lager eller industriområden som hanterar riktigt stora gods. Vår verkstadskran omvandlar snabbt gaffeltrucken till mobil lyftkran, med en maximal lyftkapacitet på hela tre ton! Eller välj en truckkran med ställbar teleskopisk arm, som utrustats med nedfällbart stödben för stabilare lyft. Verkstadskranen för lyft och förflyttning inom industriområden är ett oumbärligt hjälpmedel till alla arbetsplatser, där tunga lyft är en del av arbetsdagen.