Kranar

Verkstadskranar för tunga lyft

Cowabs webbutik erbjuder ett brett utbud av lyftkranar för verkstäder, industri och lager. Oavsett om du behöver en verkstadskran eller en truckkran, kan du hitta det du behöver hos Cowab.

En verkstadskran är ett oumbärligt verktyg för varje verkstad. Den ger dig möjligheten att lyfta och transportera tunga föremål på ett säkert och effektivt sätt. Hos Cowab kan du välja mellan olika typer av verkstadskranar, i olika prisklasser, storlekar och kapaciteter, så att du kan hitta en elefantkran som passar bäst för dina behov.

Om du arbetar på ett lager eller behöver transportera tunga föremål över längre avstånd kan en truckkran vara det rätta valet för dig. Dessa kranar är utformade för montering på truckar, vilket gör dem mycket flexibla och mobila. De levereras med en teleskoparm som kan höjas och sänkas i tre steg, och lyftkranen har ett stödben för mer stabil lyftning.

Oavsett vilken typ av kran du väljer kan du vara säker på att Cowabs produkter är av hög kvalitet. Cowab har lång erfarenhet av lyftutrustning och vi levererar kranar till verkstäder, lager och industrier över hela landet.

Beställ din nya verkstadskran enkelt i Cowabs webbutik, eller kontakta oss via e-post, telefon eller chatt om du behöver hjälp med att välja rätt kran för dina behov.