Vagnar

Jobba ergonomiskt med rätt arbetsbänk

TILL ARBETSBÄNKAR

Vagnar & trallor till industri, lager och verkstad

Vi har robusta vagnar och trallor tillverkade av slitstarka material som klarar tuffa förhållanden, vilket gör dem väl lämpade för industri, verkstad och lager. Lyft och transport av gods sliter på kroppen, och det är viktigt att ha ergonomisk utrustning på plats. En tralla förenklar förflyttningen av tunga föremål, vilket gör arbetet både säkrare och mer produktivt. Vi har många olika typer av vagnar att välja mellan, oavsett om du behöver vagnar och kärror för långt gods eller en praktisk vagn med hyllor för förvaring av småsaker.

Välj rätt vagn

Bordsvagn & Hyllvagn: Om du arbetar på en hektisk verkstad eller ett lager är en hyllvagn med gott om plats för organisering av gods och föremål det perfekta hjälpmedlet. Med praktiska bromsar kan du vara trygg med att säkerheten prioriteras. Med ett rullbord behöver du inte bära runt på saker – du kan enkelt stapla allt du behöver på hyllorna och skjuta dem framför dig. Även för dig som arbetar på restaurang eller hotell är en hyllvagn ett mycket praktiskt hjälpmedel, vi erbjuder även rostfria hyllvagnar för miljöer där hygien är extra viktig. En bordvagn kan också användas på kontor, så våra rullbord är fantastiska och ergonomiska hjälpmedel för de flesta branscher.

Flakvagn & Dragkärra: Om du behöver transportera tunga eller stora varor och material är en transportvagn genial. Med sin robusta konstruktion och goda manövrerbarhet hjälper dragkärran dig att transportera tungt gods på ett effektivt sätt. Dessa vagnar kan användas både utomhus och inomhus, på byggarbetsplatser, lager och inom industrin. En sådan lastvagn är mycket lätt att använda och sparar kroppen från onödig lyftning och bärande. Vagnen kallas ibland också flakvagn på grund av det rymliga lastflaket som ger gott om plats för varor och material.

Långgodsvagn & Skivgodsvagn: När du hanterar stora plåtar och skivor är en skivgodsvagn ett oumbärligt verktyg. Denna typ av vagn är specialdesignad för att säkerställa säker och enkel transport av plåtar samtidigt som den tar hänsyn till ergonomiska behov. En skivvagn kommer i flera olika varianter och för en eller flera skivor. Du kan använda en skivvagn till exempel för glasskivor, spånskivor, gipsskivor och liknande. En långgodsvagn är perfekt för långa varor och långa material, till exempel för transport av rör, lister och trävaror. Dessa är kraftfulla vagnar med hög maximal belastning och en sådan materialvagn är inte bara ergonomisk utan förhindrar också skador på material och utrustning. En skivlyft är ett annat användbart verktyg när du ska få upp skivor eller plåtar på höjden, du hittar också detta i vårt omfattande sortiment.

Plattformsvagn: Plattformsvagnar kommer i olika utföranden, men de har gemensamt att de har en stor lastplatta samt minst ett handtag för att dra eller skjuta vagnen. En sådan plattformsvagn kan ha ett enkelt lastplan, fyra hjul och handtag på ena sidan, den kan ha handtag på båda sidor eller den kan ha kanter eller galler på 2, 3 eller 4 sidor. En lådvagn som har väggar eller galler på alla fyra sidor ger extra stöd, men på de flesta modeller kan dessa sidoväggar tas bort om du inte behöver dem. Avtagbara gavlar gör vagnen mycket flexibel och kan användas för många olika ändamål på arbetsplatsen.

Plockvagn & Paketvagn: Våra mycket praktiska paketvagnar är mycket mångsidiga och kan med fördel användas på många olika arbetsplatser. Använd den som postlåda eller postvagn, eller som en praktisk lagervagn för att plocka och packa varor. Många av våra paketvagnar har nätväggar som gör att du enkelt kan stapla lådor och varor i dem, och ändå se innehållet. Många av modellerna passar utmärkt som plockvagn eller förvaringsvagn. Paketvagnarna har ergonomiska handtag och svängbara hjul, så de är lätta att flytta och ergonomiska att använda.

Nu när du har fått en överblick över vårt breda utbud av vagnar och trallor kan du enkelt beställa dina favoritprodukter direkt från vår webbutik. Vi rekommenderar att du väljer transportvagnar eller andra vagnar som matchar dina krav på maximal belastning. Alla nödvändiga mått och specifikationer hittar du på produktsidorna. Om du är osäker på vilka vagnar och kärror som passar bäst för dina behov, eller om du vill ha bra råd och tips, är vårt kundtjänstteam alltid redo att hjälpa dig via telefon, e-post eller chatt.