Vagnar

Lyftbord på Cowab

Ta hjälp av ett kraftfullt lyftbord vid tunga lyft

SE UTBUDET

Vagnar som får jobbet gjort

Stabila vagnar till transport och förvaring är praktiska hjälpmedel på många arbetsplatser. Cowabs pallvagnar och hyllbord finns i många utföranden, där du enkelt hittar de som passar dina behov. Plattformsvagnar för tyngre gods gör sig utmärkt i verkstad eller inom industri, där motordelar eller maskiner behöver förflyttas. Plattformsborden fungerar även utmärkt som tillfällig förvaring. Med våra hyllvagnar för lättare gods transporterar du enkelt verktyg eller mindre produkter inom lagerområden eller godscentraler. Bordsvagnar gör sig lika bra på kontor, för posthantering och dylika kontorsuppgifter. I Cowabs sortiment finns alla sorters vagnar och hyllbord till transport och förvaring.

Att förflytta tung gods måste hanteras korrekt annars är det lätt att en olycka sker. En pallvagn kan underlätta mycket när man vill få upp pallar till en ergonomisk höjd. Ytterligare fördelar med en pallvagn är att det väldigt lätt går att flytta en pall med handkraft. Vi har många olika varianter. Vi har pallvagnar med broms, pallvagnar som är ställbara och pallvagnar som klarar extra mycket tyngd.

Plattformsvagnar kan vara mycket praktiska när man behöver flytta skrymmande gods eller annat tyngre gods. En plattformsvagn kan även vara praktisk när man behöver flytta båtmotorer och många båtklubbar har idag en plattformsvagn. Vi har många olika varianter och våra plattformsvagnar går ofta att variera på många olika sätt.

Hyllvagnar har många olika användningsområden. De kan användas inom verkstaden för att enkelt förflytta lättare gods tex. verktyg och maskiner. Hyllvagnar kan även användas inom storkök, där är det extra viktigt med hygien och då kan det vara bra med en rostfri hyllvagn. Ytterligare så finns det bordsvagnar som kan vara praktiska att ha på kontoret för att frakta post och annat.

Rullbräda, tranportbräda och transportplatta med hjul är alla smeknamn för den populära trallan. Trallor används flitigt på lager och godscentraler. Det är enkelt att lyfta upp godset på trallan och man kan sen enkelt transportera trallan och godset för hand. Hos Cowab hittar du ett stort utbud av trallor.

Rostfria vagnar som är enkla att hålla rena

När det sätts stora krav på hygienen kan en rostfri vagn vara optimal. Bakterier fastnar inte lika lätt på rostfritt stål och framförallt är den mycket enkel att göra ren. Rostfria vagnar används inom läkemedelsindustrin men också i skolmatsalar som serveringsvagn. Vi har många olika varianter och modeller. Traditionellt brukar rostfria vagnar komma med två hyllplan och två hjulpar med vi har även vagnar med 3 plan även vagnar med 1 plan. Vagnar med låsbara hjul eller bara vanliga länkhjul.