Vagnar

Arbetsbänkar från Cowab

Jobba ergonomiskt med rätt arbetsbänk

TILL ARBETSBÄNKAR

Vagnar till industri, lager och verkstad

På Cowab har vi slitstarka vagnar och trallor i tåligt material som pallar med tuffa arbetsmiljöer, vilket gör att de är optimala för arbete i industri, verkstad och lager. Lyft och transport av gods sliter på kroppen – därför är det viktigt att du har ergonomisk utrustning på arbetsplatsen.

Våra verkstadsvagnar och trallvagnar förenklar förflyttning av tunga föremål så att ditt arbete blir både säkrare och mer produktivt. Vi har många olika typer av vagnar att välja bland, oavsett om du vill ha en långgodsvagn, en transportplatta eller en praktisk hyllvagn för förvaring av småartiklar.

Vi rekommenderar att du noga tänker igenom vilka krav du har på kärran eller trallan, så att du kan hitta den mest praktiska och optimala lösningen för dig och din arbetsplats.

Stort urval av vagnar

En hyllvagn som är enkel att förflytta är ett praktiskt hjälpmedel när du arbetar på en verkstad eller industri där arbetstempot kan vara högt och hektiskt. Med en gallerhyllvagn från oss får du bra förvaringsutrymme där du kan organisera gods och andra föremål, och vagnen har praktiska bromsar som förbättrar säkerheten kring ditt arbete.

Nu slipper du bära runt på saker och ting – det är bara att stapla allt du behöver i hyllorna och rulla i väg dem med hyllvagnen. En plattformsvagn, långgodsvagn, dragkärra eller paketvagn å andra sidan perfekt för dig som frakt långgods och andra tunga föremål på egen hand. Du slipper därför onödigt slitage på kroppen och du kan utföra ditt arbete på ett bra sätt.

En liten tralla med friktionsduk, hjul och handtag är bra för dig som behöver förflytta saker och ting inne på kontoret eller laget. Friktionsduken säkerställer att föremålen inte glider eller faller av under tiden du förflyttar trallan.

Beställ vagnar och trallor online

Oavsett om du är på jakt efter en liten och behändig tralla eller en flakvagn så hittar du ett alternativ som uppfyller dina behov och krav i vår webbutik. Vi rekommenderar att du väljer en transportplatta eller andra trallor som matchar dina krav på maximal belastningskapacitet. Du hittar mer värdefull information om våra vagnar och trallor på våra produktsidor.

Du får gärna ta kontakt med vår kundservice om du vill ha hjälp att välja rätt vagn, eller om du har andra frågor och funderingar. Vi på Cowab hjälper dig gärna – och vi levererar grejer som håller.