Hyllvagnar

Arbetsbänkar från Cowab

Jobba ergonomiskt med rätt arbetsbänk

TILL ARBETSBÄNKAR

Hyllvagnar och bordsvagnar för arbetsplatsen

Behöver du en pålitlig och mångsidig transportlösning för din arbetsplats? Då är hyllvagnar och bordsvagnar från Cowab det perfekta valet för dig. I vår webbutik erbjuder vi ett brett utbud av hyllvagnar, vagnar och rullbord som passar alla typer av arbetsplatser.

Hyllvagnar är extremt användbara och kan användas i olika inställningar. Oavsett om du arbetar på ett sjukhus, ett storkök eller ett lager kommer du att hitta en bordvagn som passar dina behov hos Cowab. Våra vagnar kommer med olika hjultyper, inklusive låsbara hjul, så att du kan anpassa vagnen efter dina specifika krav.

Rostfri bordsvagn

Om du arbetar på en plats där hygien är av största vikt, som ett sjukhus eller ett storkök, kommer en rostfri bordsvagn vara den idealiska lösningen för dig. Våra rostfria hyllvagnar är lätta att rengöra och uppfyller de högsta kraven på hygien.

Behöver du en transportlösning för servering? Våra serveringsvagnar används ofta i restauranger, sjukhus och andra vårdinrättningar. Dessa praktiska rostfria bordsvagnar har vanligtvis tre hyllor och är lätta att rulla. De gör det enkelt att transportera porslin, glas och mat och gör serveringsuppgifterna enklare och mer effektiva.

Lagervagnar som är lätta att rulla

På ett lager kan det ofta vara trångt om plats, och därför är det viktigt att ha en vagn som är enkel att manövrera. Våra lagervagnar är utrustade med fyra svängbara hjul, vilket gör dem idealiska för lagerbruk. Många av dessa hyllvagnar har gallergrindar som håller varorna på plats samtidigt som du enkelt kan se vad som finns på vagnen. Du kan vara säker på att våra lagervagnar kommer att hjälpa dig att optimera utrymmet på lagret.

Hitta rätt rullbord

Cowab erbjuder ett brett utbud av hyllvagnar och rullbord som passar dina specifika behov. Våra rullbord kommer i olika former, färger och storlekar så att du kan hitta en som passar perfekt för din arbetsplats. Du kan välja mellan hyllvagnar med en, två, tre eller fyra hyllor i höjden. Våra vagnar finns i plast, galvaniserat stål eller med träplattor så att du kan välja den som passar bäst för dina behov – dessutom har vi rostfria rullbord.

Beställ din nya hyllvagn eller bordsvagn enkelt i Cowabs webbutik. Vi levererar över hela landet så att du kan få den transportlösning du behöver var du än befinner dig i Sverige. Hos Cowab får du pålitliga och mångsidiga vagnar som kommer att göra din arbetsdag enklare och mer effektiv. Tveka inte att kontakta oss via mejl, chatt eller telefon om du behöver hjälp med att hitta rätt bordvagn för din arbetsplats.