Hyllvagnar

Arbetsbänkar från Cowab

Jobba ergonomiskt med rätt arbetsbänk

TILL ARBETSBÄNKAR

Hyllvagnar för säker transport och förvaring

Rullbord och hyllvagnar till lager och verkstäder är smidiga hjälpmedel för säker transport och förvaring. Cowabs bordsvagnar med hyllplan och gavlar passar utmärkt för transport i större förrådsområden, hantering av tvätt eller renhållning. Våra hyllvagnar har breda användningsområden och vårt sortiment är stort, vilket gör att du snabbt hittar de utföranden som bäst passar dina behov. Rullbord med rostfria hyllplan är perfekt på sjukhus eller i storkök, där kraven på god hygien är väldigt höga. En hyllvagn med galvaniserade gavlar funkar bättre, om din arbetsplats hanterar större volymer av tvätt. En bordsvagn med rostfri hylla och bottenplan är optimala till transport och förvaring av varor med riktigt höga hygienkrav. Välj hyllvagn med ställbara hyllplan för att anpassa höjden efter storlek och utformning på lasten. Här är några exempel på våra lagerbord och hyllvagnar till verkstad och industri.

Hyllvagnar med hög kapacitet

Våra rullbord till förvaring och transport är robusta och stryktåliga produkter. Hyllvagnarna med två fasta hjul och två länkhjul med broms är optimala för smidig förflyttning av verktyg, kartonger, stora volymer av tvätt eller kartonger samt funktionella som både avlastningsyta eller arbetsbänk. En rullvagn med höga kanter runt hyllplanen ger extra stabilitet vid förflyttning. En gallervagn i stål med justerbara hyllplan går att anpassa efter de flesta lättare transporter i både verkstad, lager och på kontor. Samma breda användningsområden har hyllvagnarna tillverkade i fiberglas och polypropen, framförallt i tuffare arbetsmiljöer. Välj det utförande som bäst passar dina behov.

Smidiga rullbord för snabba transporter

Bordsvagnar till transport och förvaring behövs på många arbetsplatser. Cowabs bordsvagnar för verkstäder, lager, skolor och kontor är robusta konstruktioner som samtidigt är lätta att använda. Rullbordens smidiga format gör dem optimala för att använda till transport. Lås två av de fyra hjulen, så har du ett utmärkt förvaringsalternativ för böcker, verktyg eller motordelar. Lite beroende vilket utförande och format du väljer. Tillsammans med hyllställ, lagerbänkar, packbord eller backställ ur Cowabs breda sortiment kan du snabbt skapa de ultimata transport- och förvaringsytorna, helt efter behov och specifika önskemål som din arbetsplats ställer.