Långgodsvagnar för lager och industri

Att transportera långa rör eller gods kan vara en utmaning, särskilt när det gäller säkerhet och praktisk hantering. Hos Cowab har vi ett brett utbud av långgodsvagnar som är speciellt utvecklade för att hantera den här typen av transporter. Våra långgodsvagnar finns i olika varianter och är designade för att göra arbetet enklare och mer effektivt.

Våra långgodskärror är utrustade med stora hjul och har god svängradie, vilket gör dem mycket lätta att manövrera. De stora hjulen gör det enkelt att navigera över kanter och trösklar när du transporterar långgods. Svängradien ger dig möjlighet att svänga 360° så att du kan manövrera vagnen i trånga områden utan problem. Med dessa funktioner kan du vara säker på att du får en långgodsvagn som är både användarvänlig och effektiv.

Hitta rätt vagn för transport av material, rör m.m.

En av våra mest populära långgodsvagnen är rörvagnen. Denna vagn är utrustad med specialdesignade byglar och låsanordningar som säkerställer att rör och stänger hålls säkert på plats under transport. Du kan vara trygg i vetskapen om att rören inte kommer att ramla av vagnen och orsaka skador eller olyckor. Rörvagnen är därför det ideala valet när du behöver transportera långa rör på ett säkert och problemfritt sätt.

För de som arbetar med byggmaterial erbjuder vi även byggvaruvagnar som kan justeras i längden. Detta gör det enkelt att anpassa vagnen till olika material som ska transporteras runt i butiken eller på byggarbetsplatsen. Med vår byggvaruvagn kan du vara säker på att du får en pålitlig och flexibel lösning som förenklar ditt arbete.

Vi erbjuder också mindre långgodsvagn med handtag, perfekta för mindre transportuppdrag. Dessa dragkäror är lätta att ta med i bilen när du till exempel ska ut på byggarbetsplatsen. Du behöver inte oroa dig för platsbrist, eftersom dessa vagnar är kompakta och tar minimalt med plats.

Att beställa våra långgodsvagnar är enkelt och bekvämt. Du kan enkelt beställa online, och vi levererar över hela landet. Oavsett var du befinner dig kan du vara trygg i vetskapen om att dina produkter levereras på rätt plats i rätt tid. Om du behöver hjälp med att välja rätt vagn för trä, byggmaterial, stänger och annat kan du när som helst kontakta oss via chatt, telefon eller mejl för att få vägledning.