Skivgodsvagnar

Skivgodsvagnar & skivlyft

Att transportera plåtar och skivor, som ofta är tunga och svåra att hantera, kan vara en utmaning. Men med rätt utrustning kan denna uppgift göras mycket enklare och effektivare. Hos Cowab hittar du ett brett utbud av skivgodsvagnar och skivlyftar som är specialdesignade för transport av plåtar och skivor.

Skivvagnar är det ideala valet när det gäller att flytta skivor som inte kan hanteras med vanliga transportvagnar. Cowab erbjuder ett stort utbud av skivgodsvagnar med olika kapacitet, storlek och prisklass, så att du kan hitta den perfekta lösningen för dina behov. Oavsett om du behöver transportera gipsskivor, glasskivor, spånskivor eller metallplåtar har vi en skivvagn som passar för dig.

Våra skivgodsvagnar är robusta och slitstarka, konstruerade för att klara tung belastning. De är utrustade med stabila hjul som gör det enkelt att manövrera vagnen även på ojämna ytor som grus. Detta gör dem idealiska för användning både inomhus och utomhus. Med våra skivvagnar kan du flytta plåtar snabbt och effektivt utan att behöva oroa dig för skador på underlaget eller att vagnen inte klarar belastningen.

Skivlyft – när du måste arbeta i höjden

När det kommer till arbete i höjden, som montering av gipsskivor i taket, är säkerhet och ergonomi viktigt. Användning av en skivlyft gör jobbet mycket enklare och säkrare. Med en skivlyft kan du enkelt lyfta upp plåtarna till önskad höjd utan att behöva lyfta eller bära dem manuellt. Detta minskar risken för belastningsskador och ger ett effektivare arbetsflöde.

Vi erbjuder skivlyftar som är utformade för att uppfylla kraven på säkerhet och ergonomi. Våra skivlyftar har en solid konstruktion och är lätta att använda. De har justerbara lyfthöjder och kan enkelt anpassas till olika typer av plåtar. Oavsett om du arbetar med gipsskivor, glasskivor eller andra typer av plåtar har vi en skivlyft som passar för dig.

Torkvagnar

Förutom skivgodsvagnar och skivlyftar erbjuder Cowab praktiska torkvagnar. Dessa torkvagnar har justerbara mittsektioner, vilket sparar plats när du förvarar plåtar och skivor. De lämpar sig särskilt för förvaring av gipsskivor, glasskivor, spånskivor och metallplåtar. Våra torkvagnar är ett användbart verktyg inom produktion, verkstad och andra arbetsplatser där skivor måste torkas eller förvaras på ett praktiskt sätt.

När du handlar hos Cowab kan du vara säker på att du får produkter av hög kvalitet. Våra skivgodsvagnar, skivlyftar och torkvagnar är noggrant utvalda för att möta kraven på tillförlitlighet, hållbarhet och funktionalitet. Vi har lång erfarenhet inom branschen och kan därför erbjuda dig de bästa lösningarna för transport av skivor.

Beställ din nya skivvagn eller skivlyft enkelt i vår webbutik, eller kontakta oss via e-post, telefon eller chatt om du har några frågor.