Fjäderbottenvagn för ergonomiskt arbete

En vagn med fjäderbotten fungerar så att hyllan eller botten sjunker när lasten läggs på och blir tyngre, och lyfter igen i takt med att lasten tas bort. På så vis får du en mycket mer ergonomisk arbetsställning och minskar risken för belastningsskador. En fjäderbottenvagn har ett brett spektrum av användningsområden. Den kan exempelvis användas i tvättstugor, butiker, bibliotek, slakterier och inom industrin, medan en vagn avsedd för plastlådor är perfekt för livsmedelsbutiker, storkök och restauranger. Backvagnarna är rostfria för extra hygien, och är dessutom mycket slitstarka och stabila.

De ergonomiska vagnarna har lättrullande hjul så att du enkelt kan flytta vagnen dit du behöver den. När du överväger vilken fjäderbottenvagn som passar bäst för din verksamhet är det viktigt att ta hänsyn till faktorer som lastkapacitet, dimensioner, materialkvalitet och eventuella specifika funktioner som kan vara nödvändiga för din verksamhet. Genom att välja en fjäderbottenvagn som passar exakt för dina behov kan du maximera effektiviteten och säkerheten i dina operationer.

Du kan enkelt beställa din nya fjäderbottenvagn eller backvagni vår webbutik; vi levererar över hela landet. Om du behöver hjälp med att välja rätt vagn finns vi tillgängliga via chatt, telefon och mejl för att ge dig goda råd.