Flakvagnar & Kärror

Gemensamt för olika typer av flakvagnar och flakkärror är att de har en platå, ett flak, på ovansidan av vagnen. Vagnen är oftast försedd med en ledad axel med hjul och två stycken fasta hjul baktill.

Transportvagnar för många ändamål

Ett brett utbud av transportvagnar med flak för arbetsplatsen, oavsett om du arbetar på verkstad, inom industrin eller på lager. Lastvagnarna kommer i olika storlekar och kapaciteter så att du kan hitta en som passar exakt dina behov.

En transportvagn är ett mycket användbart verktyg på arbetsplatsen och är en typ av flakvagn som är utrustad med ett platt flak eller lastplatta. Detta flak ger dig möjlighet att transportera varor, material och utrustning på ett enkelt och effektivt sätt. Oavsett om du behöver flytta tunga föremål eller organisera och transportera mindre saker kan en flakkärra vara ett ovärderligt verktyg. Våra vagnar kan vanligtvis användas både inomhus och utomhus och är utrustade med bekväma handtag för ett bra grepp. Genom att använda en lastvagn minskar du manuella lyft och undviker att bära tungt över korta och långa avstånd, vilket minskar både olycksrisker och slitage på kroppen.

Hos Cowab kan du välja mellan flakvagnar med två eller fyra hjul, beroende på dina preferenser och behov. Tvåhjuliga flakvagnar ger dig bra manövrerbarhet och flexibilitet, vilket gör dem idealiska för trånga områden eller ojämn terräng. Fyrhjuliga flakvagnar ger däremot ökad stabilitet och lastkapacitet och är särskilt lämpliga för större och tyngre laster. Förutom flakkärror erbjuder Cowab också cykelvagnar med flak. Dessa cykelkärror är perfekta för dig som vill transportera mindre varor eller utrustning på ett miljövänligt sätt. Cykelkärrorna är utformade för att vara lätta att hantera och manövrera samtidigt som de ger god lastkapacitet.

Välj rätt dragvagn eller transportvagn

När du ska välja rätt flakvagn för dina behov är det viktigt att överväga både storlek och kapacitet. En dragvagn är utmärkt på byggarbetsplatser, lager, industri och andra krävande miljöer. De flesta transportvagnar har ett platt lastplan, men några av våra dragvagnar har också sidor för att hålla lasten på plats. Du hittar vagnar som klarar en last på upp till 1500 kg i vårt sortiment, vilket gör att du kan lagra och transportera mycket tunga föremål. Nästan alla våra vagnar är utrustade med luftgummihjul som är skonsamma mot känsliga ytor.

För extra hjälp kan du välja en elektrisk vagn. Detta är en mycket praktisk transportvagn som klarar upp till 1000 kg. Den har en hastighet på 5 km/h och minimerar användningen av muskelkraft samtidigt som den gör jobbet åt dig.

När du väljer att köpa din vagn från Cowab kan du effektivisera din arbetsprocess och spara tid och kraft. Våra flakvagnar är robusta och hållbara, vilket gör dem lämpliga för daglig användning i krävande miljöer. De är också lätta att underhålla och ger dig bra valuta för pengarna.

Oavsett vilken vagn du behöver kan du enkelt beställa den i vår webbutik. Om du funderar på vilken du ska välja eller behöver något som inte finns på webbplatsen kan du alltid kontakta oss via chatt, mejl eller telefon.