Plockvagnar och paketvagnar för effektiv lagerhantering

Plockvagnar och packvagnar är mycket användbara verktyg som förenklar plockning och hantering av varor på lagret. Oavsett om du driver en verksamhet inom produktion och industri, har en webbutik, ett bibliotek, apotek eller annan verksamhet där plockning är en del av arbetet, kommer dessa typer av vagnar vara en värdefull investering. På Cowab hittar du ett brett utbud av högkvalitativa plockvagnar och paketvagnar, som enkelt kan beställas i vår webbutik eller med hjälp av våra experter.

Fördelar med plockvagnar:

 • Effektivisering av plockprocessen: Plockvagnar gör det möjligt att samla flera varor samtidigt, vilket sparar tid och ökar produktiviteten. Med flera hyllor kan du organisera varorna efter kategorier eller beställningar och därmed ytterligare förenkla plockprocessen.

 • Allsidighet: Plockvagnar kan användas på olika platser som lager, bibliotek och apotek. De är också idealiska för webbutiker som hanterar ett brett utbud av produkter. Oavsett var du behöver plocka varor kommer en plockvagn att vara ett praktiskt hjälpmedel.

 • Lättmanövrerbarhet: Plockvagnarna är utrustade med fyra svängbara hjul, vilket gör dem mycket lätta att manövrera runt trånga hörn och smala gångar. Det ger dig flexibilitet att navigera i alla lagerområden utan problem.

 • Dokumenthållare: Många av våra plockvagnar är utrustade med en praktisk dokumenthållare. Detta gör det möjligt att hålla reda på vilka varor som har plockats och vilka som återstår. Genom att ha all nödvändig dokumentation tillgänglig på vagnen kan du ytterligare effektivisera plockprocessen.

Lagervagnar för enklare hantering av lättare varor:

 • När det gäller hantering av lättare varor på lagret är lagervagnar den idealiska lösningen. Dessa typer av vagnar är särskilt utformade för situationer där en truck inte är nödvändig.

 • Packvagnarna levereras med två eller flera hyllplan, beroende på mängden och storleken på de varor som ska plockas. Det ger dig möjlighet att anpassa vagnen efter dina specifika behov.

 • Vissa modeller har också en dedikerad dokumenthållare så att du kan markera av när du plockar. Detta säkerställer noggrannhet och effektivitet i plockprocessen.

 • Paketvagnarna har vanligtvis gallerfack som håller paketen på plats, vilket gör att du säkert kan lagra större mängder paket och varor och vara säker på att de inte faller ut.

 • Lagervagnarna är utrustade med fyra svängbara hjul, vilket ger bra manövrerbarhet på lagret. Vissa modeller har också fasta hjul framtill och svängbara hjul baktill, för extra stabilitet under transport.

Plockvagnar med stege för optimal utnyttjande av lagerutrymmet:

 • För de som behöver utnyttja höjden på lagret utan att behöva dra med sig en stege varje gång de plockar erbjuder Cowab plockvagnar med inbyggd stege.

 • Dessa modeller ger dig möjlighet att nå högre hyllor utan extra ansträngning eller behov av extra utrustning. Detta bidrar till ökad effektivitet och säkerhet under plockningen.

När det gäller valet av rätt plockvagn eller paketvagn kan det vara användbart att prata med vår kundtjänst på Cowab. De kommer att kunna ge dig råd och vägledning baserat på dina specifika behov och krav, och du når dem via både mejl, telefon och chatt. Vårt breda utbud av högkvalitativa vagnar kommer att säkerställa att du hittar den idealiska lösningen för ditt företag. Beställ din nya lagervagn eller plockvagn enkelt i vår webbutik – vi erbjuder snabb leverans över hela landet.