Pallar & Rullcontainers

Handstaplare hos Cowab

Lättstyrd handstaplare för ergonomiskt arbete

TILL HANDSTAPLARE

Pallar & rullcontainrar

Rullcontainrar kan användas till många olika användningsområden och branscher, både till godsterminaler, lager och post- och packhantering. En gallerbur är oftast uppbyggd med en stark bottenplatta, väggar av stålgaller och fyra lätthanterliga hjul. De är väldigt användarvänliga och praktiska när det kommer till förvaring och transport. Ibland kan dessa containrar även kallas för postbur, nätvagn eller varuvagn. Med en rullbur ser du lätt innehållet i vagnen och lastens vikt tynger ner vagnen så att den rullar lättare.

Olika typer av rullcontainrar

I vår webbutik hittar du rullcontainrar, postburar och pallcontainrar i många olika storlekar och modeller. Vi har nätvagnar och rullcontainrar som både går att stapla på varandra och sammankoppla vilket är praktiskt för dig som arbetar med packning och posthantering. För dig som hanterar värdefullt gods i ditt arbete har vi även säkerhetscontainrar så du enkelt kan låsa in godset om du behöver.

Vi kan leverera pallcontainrar med 2–4 väggar och med en eller två dörrar beroende på vad du helst vill ha och behöver. Behöver du kraftiga och stabila pallramar är våra pallcontainrar ett bra alternativ. Du hittar även andra modeller av containrar och paketvagnar i vår webbutik. Vissa modeller har stålgrindar som du kan fälla ner för att förenkla av- och pålastning, andra modeller kan staplas på höjden om du har begränsat med utrymme. Med en postbur med öppen front blir både lastningen och lossningen enklare och mer effektiv.

Pallar och tillbehör

I vårt sortiment hittar du pallar av olika material och modell. Vi har till exempel plastpallar, europallar och stålpallar. EUR-pallar (eller SJ-pallar) är en svensk uppfinning och är pallar som används som standard för transport i Europa. Dessutom har vi många smarta tillbehör till pallarna som förenklar och effektiviserar ditt arbete.

En pallkrage kan du använda för att bygga upp väggar runt plastpallen så att godset inte ska kunna falla av pallen under transport, eller för att du ska få möjlighet att stapla gods på höjden utan att det trillar av.

Vill du få upp pallen från golvet har vi pallben som monteras under pallen – då kan du även utnyttja pallen som ett arbetsbord. Med pallgrindar eller pallstöd kan du stapla rör eller annat långgods på pallen utan problem. Vi har även pallkragesavdelningar som gör det möjligt för dig att dela av pallen i olika sektioner. Du får då en bättre överblick över pallens innehåll. Sist men inte minst har vi också pallkragsvagnar för dig som vill kunna stapla och förvara dina pallkragar på ett och samma ställe.