Pallar & Rullcontainers

Ta hjälp av ett kraftfullt lyftbord vid tunga lyft

SE UTBUDET

Pallar & pallcontainrar för verkstad, lager och industri

Pallar och rullcontainrar är essentiella verktyg inom logistik- och transportbranschen. Hos Cowab erbjuder vi ett brett utbud av pallar, rullcontainrar och tillbehör som möter olika behov och krav. Oavsett om du behöver lagra, transportera eller organisera gods kan vi hjälpa dig att hitta rätt lösningar.

Rullcontainrar

Våra rullcontainrar är mycket mångsidiga och används ofta på godsterminaler, lager och inom post- och pakethantering. Dessa containrar har en solid bottenplatta med nätväggar och fyra svängbara hjul. De är även kända under olika namn som nätbur, packvagn eller postbur, och är mycket praktiska både för lagring och transport. Nätväggarna gör det enkelt att se innehållet i vagnarna samtidigt som vikten hålls nere för enkel hantering. Hos oss hittar du rullcontainrar i olika storlekar och varianter, inklusive staplingsbara och hopfällbara modeller som är perfekta för packning och lastning av lastbilar eller lager. Vi har ett stort utbud av säkerhetscontainrar som liknar rullcontainrar men kommer med väggar på alla sidor och som går att låsa.

Pallcontainrar

Vi erbjuder också ett brett utbud av pallcontainrar som passar perfekt på en europall. Dessa containrar är idealiska för de som behöver extra robusta lösningar jämfört med vanliga pallkragar. Pallcontainrarna har en dörr som kan fällas ner på ena sidan, och de kan även staplas i höjden för optimal utnyttjande av platsen. Oavsett om du behöver pallcontainrar med dörrar eller öppen front för enkel lastning och lossning har vi ett alternativ som passar dina behov. Vi har också praktiska pallboxar som är godkända för användning med livsmedel, dessa ger bra skydd för varorna både under transport och lagring.

Pallar & Tillbehör

Förutom pallar och rullcontainrar erbjuder vi ett brett utbud av palltillbehör som kan bidra till att optimera din transport- och lagringsprocess. Hos oss hittar du europallar i olika varianter, inklusive plastpallar och traditionella träpallar, samt pallar i stål. Vi har också ett brett utbud av pallkragar som kan användas för att bygga upp väggar runt pallen för att säkerställa att inget faller av under transport eller för att kunna stapla gods högre på pallen. Våra pallben kan monteras under pallen för att lyfta den från marken, vilket gör den till ett praktiskt arbetsbord, medan pallvagnar gör det enkelt att transportera pallarna.

Om du behöver stapla långt gods som rör eller liknande erbjuder vi pallgrindar eller pallstöd som gör det enkelt att säkra och organisera gods. För att märka pallen eller innehållet i pallkragen har vi ett brett utbud av etikettfästen som kan fästas direkt på pallen eller pallramen. Om du vill dela upp en pall med pallkrage i flera fack kan våra pallkrageavdelare vara den perfekta lösningen. Dessa avdelare ger dig möjlighet att bygga facken efter dina egna behov så att du får en bra översikt över innehållet på pallen.

Välj rätt rullcontainer och pallar

Oavsett vilka behov du har inom lagring, transport och organisering av gods kan du vara säker på att vi har de rätta produkterna för dig.

I vår webbutik kan du utforska vårt breda utbud av pallar, rullcontainrar och palltillbehör. Vi är dedikerade till att leverera produkter av hög kvalitet som möter dina behov samtidigt som vi säkerställer effektivitet och pålitlighet i alla delar av din logistikprocess. Kontakta oss gärna för mer information eller frågor om våra produkter. Vi ser fram emot att hjälpa dig med dina transport- och lagringsbehov - du når oss både via chatt, telefon och e-post.