Stort urval av plastpallar, stålpallar och lastpallar

Det finns pallar i många olika storlekar och material. Våra lastpallar är perfekta för lager, transport och industri när du behöver robusta och hållbara pallar. I vårt sortiment finns både pallar med hel lastplattform och pallar med perforerade plattformar.

Plastpallar

Plastpallar är robusta och lätta att använda, samt passar bra för användning i tuffa miljöer. De tål både höga och låga temperaturer, väger lite och har en slitstark konstruktion. Det exakta temperaturintervallet varierar mellan olika modeller, och du kan hitta exempel på lastpallar i plast som klarar temperaturer från -30°C upp till +40°C.

Du slipper många nackdelar med att använda träpallar som till exempel stickor och flisor i fingrarna, mögel och spikar. Plastpallarna är dessutom nödvändiga om du ska frakta gods till länder som inte tillåter import av träpallar som är behandlat med träskyddsmedel. Last och gods står säkert med hjälp av upphöjda sidokanter – dessutom kan du köpa dessutom köpa spännremmar och kamlåssurrningar här hos oss för ökad säkerhet. Spännremmar låter dig säkra godset på pallen och de tål hög belastning. Sist, men inte minst, så tillverkas våra plastpallar av återvunnet material för att skydda miljön och bidra till bättre resursutnyttjande.

Slitstarka stålpallar av hög kvalitet

Förutom plastpallar, hittar du även ett stort urval av stålpallar och andra lastpallar hos oss. Stålpallar kan användas både inomhus och utomhus, och det finns både modeller med och utan nätdäck av galvaniserat stål. Lastpallar i stål tål höga belastningar och vi har flera varianter som är utvecklade för att de ska vara enkla att lyfta med en gaffeltruck.

Fatpall är pallen du behöver för att förvara och lyfta fat på ett säkert och ergonomiskt sätt. De är pulverlackerade stålpallar som är oumbärliga för fat med kemikalier och miljöfarliga ämnen eftersom de är robusta och skyddar mot spill.

Utrustning till pallar

Vi har även annan praktisk utrustning för pallar som du kan beställa tillsammans med din nya lastpall. Palldistanser är ett bra exempel på palltillbehör som gör det enkelt att både packa och plocka pallar – dessutom är de platsbesparande då pallarna blir lättare att stapla. Du kan välja mellan pallkragar och enkla palldistanser som placeras mellan två pallar. En palldistans klarar som regel en maximal belastning upp till 1000 kg. Behöver du fler goda tips på om du ska välja riktiga plastpallar, stålpallar eller andra lastpallar till din arbetsplats? Ta då kontakt med oss via telefon, mejl eller chatt.

Beställ lagerpallar enkelt i Cowabs webbutik – vi levererar lastpallar och tillbehör över hela landet!