Stabila och ergonomiska pallbord

Vi har pallbord och pallben som är praktiska att använda och som passar in i tuffa arbetsmiljöer som industri och verkstad. Våra pallbord tillverkas av kraftigt och slitstarkt stål och du flyttar dem enkelt med en palldragare. Med palldragarens hjälp skonar du kroppen från onödigt slitage och du tar vara på dig själv.

Det är viktigt att kontrollera pallbordets maximala belastningsförmåga för att vara säker på att det klarar arbetsuppgifterna som väntar på din arbetsplats – många av våra pallbord klarar vikt upp till 1000 kg. På Cowab har vi även ett stort urval av palltillbehör som förenklar arbetsdagen samtidigt som du får möjligheten att utnyttja arbetsplatsens utrymme maximalt. Till exempel kan ett pallbord användas som extra förvaringslösning genom att beställa extra underhyllor i kraftigt spån.

Pallbord med elektrisk justering

Du kan även välja pallbord och lyftbord med elektrisk justering. Dessa bord är ergonomiska att använda eftersom bordsskivan kan höjas och sänkas automatiskt för att du ska få en riktigt bekväm arbetsställning och arbetshöjd och på så sätt undvika tunga lyft. Med ett elektiskt pallbord blir det lättare för dig att lasta på och lasta av pallar. Våra elektriska lyftbord kan du dessutom förflytta med hjälp av en gaffeltruck. En palllyftare kan vara ett bra alternativ för dig som vill ha en flexibel och justerbar lösning. Du placerar pallen på lyftbordet med hjälp av en palldragare, därefter kan du ställa in arbetshöjden efter dina egna önskemål.

Beställ pallbord & pallben online

I Cowabs webbutik kan du beställa pallbord, gipsbockar och pallbenav hög kvalitet. Vi erbjuder snabb leverans över hela landet, och om du behöver hjälp att välja rätt finns vi tillgängliga på telefon, mejl och chatt.