Pallvagnar

En pallvagn är idealisk när man vill transportera en EUR-pall. Använd en staplare för att lyfta på pallen på pallvagnen och sen kan du med enkel muskelkraft transportera pallen dit man vill. Hjulen på pallvagnarna är oftast ytterst lättrullade och det går enkelt att flytta.
Lyftbord på Cowab

Ta hjälp av ett kraftfullt lyftbord vid tunga lyft

SE UTBUDET

Pallvagn – ideal för både transport och ergonomisk arbetshöjd

En pallvagn är ett oumbärligt verktyg när det gäller transport av pallar, särskilt europapallar. Att investera i rätt pallvagnar kan vara avgörande för effektiv transport och hantering av varor inom alla lager- eller distributionsmiljöer. Pallen lyfts vanligtvis upp på vagnen med en staplare, och sedan kan du flytta pallen dit du vill med ren muskelkraft.

Hos Cowab erbjuder vi ett brett utbud av pallvagnar designade för att möta olika behov och krav. Våra stålvagnar för pall kommer med olika typer av hjul, och flera har extra funktioner. Du hittar även elförzinkade pallvagnar och pallvagnar för halvpallar i sortimentet.

Arbeta mer ergonomiskt

Ibland behöver man arbeta med varorna på pallen, och då kan det vara bra att ha möjligheten att lyfta pallen till en ergonomisk arbetsnivå. Med de höga pallvagnarna kan du till exempel skapa ett arbetsbord med en europapall. Pallvagnarna är perfekta att använda som packbord eller som en plockvagn eftersom du får pallen upp i arbetsnivå och kan packa varorna direkt på pallen. Du sparar både tid och pengar när du slipper packa om till europapallen efter packningen.

Du kan också välja en extra ergonomisk pallvagn genom att välja vår pallvagn med roterande platta som också är justerbar i höjd! Pallvagnen är anpassad för EUR-pallar och utrustad med lätt rullande hjul. Den är lätt att styra eftersom den är utrustad med två fasta hjul och två svängbara hjul med bromsar. De fyra hjulen rullar lätt och tyst samt har bra stötdämpning.

Hitta rätt pallvagn

Oavsett om man arbetar på ett lager, inom industrin, i en butik eller på en verkstad – att hitta rätt pallvagn och annan utrustning gör att arbetet går snabbare och att man kan arbeta mer ergonomiskt. I vår webbutik hittar du kraftfulla och hållbara pallvagnar för de flesta branscher. Vi har låga pallvagnar med hjul som är förberedda för stödben eller nätväggar. Alla pallvagnar har bra fästen som gör att pallen inte kan falla av.

På flera av pallvagnarna kan du också skruva fast europapallen på vagnen. Vi har också en egen pallkragsvagn som är specialdesignad för pallkragar, denna har höga stödarmar som gör att du kan stapla många pallkragar på en vagn. Några av våra höga pallvagnar kommer också med en underhylla.

Välj gärna en pallvagn med broms för ökad säkerhet - detta hittar du också i vårt sortiment. Du kan enkelt beställa din nya pallvagn i vår webbutik, behöver du hjälp att välja rätt finns vi tillgängliga på både chatt, telefon och e-post för att svara på frågor.