Rullcontainer

Handstaplare hos Cowab

Lättstyrd handstaplare för ergonomiskt arbete

TILL HANDSTAPLARE

Stort urval av rullcontainrar

Rullcontainrar, postburar, nätvagnar, säkerhetscontainrar, pallcontainrar på hjul – kärt barn har många namn. En sak som är säkert är att en rullcontainer är ett oumbärligt hjälpmedel för många olika arbetsplatser.

Vi har ett spännande urval av containrar på hjul i olika storlekar och praktiska detaljer. För att du ska hitta rätt rullbur ber vi dig tänka igenom följande frågor:
• Hur hög ska rullcontainern vara?
• Hur hög maximal belastningskapacitet ska den klara?
• Behöver containern vara stöldsäker?
• Behöver jag extra utrustning till den?
Vi rekommenderar att du hittar svar på dessa frågor och använder dem när du ska välja rullcontainer för att hitta det bästa alternativet för just dig och dina behov. En säkerhetscontainer är ett bra alternativ för dig som arbetar med värdefullt gods och behöver låsa in det gods du arbetar med. Du låser containern med ett hänglås.

Justerbara postburar och nätvagnar

Vi vill att våra rullcontainrar, postburar och nätvagnar ska vara så flexibla och användarvänliga som möjligt – därför erbjuder vi produkter med justeringsalternativ.

Du kan till exempel hitta en pallcontainer på hjul med flyttbara hyllplan och maximal belastningskapacitet upp till 400 kg. I vår webbutik hittar du också avlånga containrar på hjul med nedfällbara långsidor för dig som vill ha enkel lastning och lossning av gods. Dessa rullpallar klarar en maximal belastning upp till 750 kg och har mycket slitstarka bottenplattor – perfekt för användning i tuffa miljöer!

Vi levererar även extra hyllor och andra praktiska tillbehör såsom plastboxar om du behöver extra förvaringsmöjligheter till din varuvagn.

Containrar på hjul som är enkla att styra

Vi vet hur viktigt det är att ha användarvänliga pallcontainrar på hjul som är lätta att styra och hantera – särskilt när de är fullastade med varor, papperssäckar och kartonger. Hos oss hittar du rullcontainrar med svänghjul samt postburar med länkhjul och fasta hjul.

Du är välkommen att ta kontakt med oss för tips och råd när du ska välja en rullcontainer, paketvagn eller trådkorg. Vi har specialistkunskap och lång erfarenhet så vi vet vad du behöver för att skapa en effektiv och säker arbetsplats.