Rullcontainer

Lyftbord på Cowab

Ta hjälp av ett kraftfullt lyftbord vid tunga lyft

SE UTBUDET

Rullcontainrar för alla verksamheter

Vi har ett spännande utbud av containrar på hjul i olika storlekar och med olika detaljer. Våra nätvagnar passar perfekt för butiker, industrier, lager, hotell och vårdinrättningar. En rullcontainer kan användas som postbur, för att transportera och lagra varor och lådor eller för att förvara och flytta handdukar – för att nämna några exempel.

Så här väljer du rätt rullcontainer

Innan du beställer din nya rullcontainer kan det vara klokt att ställa dig själv följande frågor:

  1. Hur hög måste rullcontainern vara?

  2. Vilken maximal belastning behöver jag?

  3. Måste containern vara stöldsäker?

  4. Ska jag beställa extra hyllor till den?

När du har svaren på dessa frågor blir det mycket enklare att hitta rätt lagercontainer, och du kan enkelt beställa den i vår webbutik.

Flexibla postburar och rullcontainrar

Vi vill att våra rullcontainrar, postburar och nätvagn ska vara så flexibla och användarvänliga som möjligt, och därför erbjuder vi produkter med olika justeringsmöjligheter. Du kan till exempel köpa en container på hjul med flyttbar hylla och en maximal belastning på 400 kg.

Du hittar också avlånga containrar på hjul med nedfällbar långsida för enkel lastning och lossning i vår webbutik. Dessa tål upp till 750 kg och har en mycket slitstark lastplatta, perfekt för användning i tuffa miljöer. Vi säljer också extra hyllor och andra användbara tillbehör som plastlådor om du behöver utrustning till rullcontainern.

Containrar med hjul som är lätta att styra

Vi vet hur viktigt det är att ha en användarvänlig nätbur som är lätt att köra och hantera, särskilt när den är fullastad med varor, kartonger och lådor. Vi har rullcontainrar med svängbara hjul, samt postburar med två länkhjul och två fasta hjul. Våra rullcontainrar är av hög kvalitet och avsedda för professionell och daglig användning.

Du är välkommen att kontakta oss via chatt, e-post och telefon för fler bra tips och för att få hjälp att välja rätt rullcontainer. Vi har lång erfarenhet och vet vad som krävs för att skapa en effektiv och säker arbetsplats. Du kan också enkelt beställa din nya postbur i Cowab webbutik, vi levererar över hela landet.