Säkerhetscontainrar för trygg förvaring

I vårt sortiment hittar du mycket praktiska containrar på hjul med tak och låsbara. En sådan säkerhetscontainer är perfekt om du vill låsa in dina ägodelar på ett säkert sätt med hjälp av ett hänglås. De rekommenderas särskilt om du har gods som är utsatt för stöld och behöver lämna containern obevakad. Rullcontainern passar bra för bland annat godsmottagning, postutlämning och i lagerlokaler.

Containrar för ergonomisk förvaring och transport

En sådan container på hjul är mycket praktisk både för förvaring och transport av kartonger, paket och varor. När du kan flytta hela buren med gods är detta långt mer ergonomiskt än att bära lådor och varor manuellt. De flesta av våra säkerhetscontainrar är tillverkade av stålnät, vilket gör att du lätt kan se innehållet i gallerburen. Vi erbjuder också en hel täckande version för dig som vill förhindra insyn.

I vårt sortiment hittar du säkerhetscontainrar i olika storlekar och med olika maxkapacitet, containrar med eller utan bromsar och med olika typer av hjul. Oavsett vilken låsbar nätvagn eller säkerhetsvagn du behöver finns ett brett utbud i Cowab webbutik. Våra säkerhetscontainrar är av mycket hög kvalitet och är utformade för professionella inom alla branscher, vare sig det är industri, lager, butik eller verkstad. Vi skickar över hela landet, och om du behöver hjälp att välja rätt förvaringscontainer kan du enkelt kontakta oss via chatt, e-post eller telefon.