Pallcontainer

Lyftbord på Cowab

Ta hjälp av ett kraftfullt lyftbord vid tunga lyft

SE UTBUDET

Pallcontainrar för effektiv lagring och transport

Pallcontainrar är mångsidiga och hållbara lösningar för lagring och transport av varor. Oavsett om det är i en verkstad, ett lager eller inom logistikbranschen är pallcontainrar oumbärliga för att organisera och skydda olika typer av gods. I Cowabs webbutik hittar du ett brett utbud av pallboxar som passar olika behov och branscher.

Så väljer du rätt pallcontainer

Vi har pallcontainrar, pallgrindar och pallramar för industri och lager, perfekta för hantering av gods och varor. De finns i olika storlekar, utformningar och har olika maxbelastning för att underlätta valet av en lämplig variant.

För att välja rätt pallbox eller container för pall bör du överväga följande:

  • Vilken maxbelastning behöver du?

  • Ska pallcontainrarna staplas?

  • Ska containern vara livsmedelsgodkänd?

  • Ska den vara i metall eller plast?

  • Hur hög ska pallramen vara?

Om du behöver hjälp med att välja rätt pallcontainer eller pallram kan du när som helst kontakta oss. Vi har lång erfarenhet av att hjälpa svenska arbetsplatser att hitta bra lösningar för logistik, lager och industri. Du kan nå oss via chatt, e-post och telefon.

Praktiska pallboxar

En stapelbar pallcontainer ger dig maximal platsutnyttjande samtidigt som gallret håller godset säkert på plats. En pallbox på hjul är dock lämplig för dig som behöver en prisvärd, liten container för mindre gods.

De är livsmedelsgodkända och tål temperaturer från -20°C till +30°C. Du kan köpa lock till dem som tillbehör om du vill kunna stänga plastlådan säkert.

Flexibla pallramar och pallgrindar

En flexibel pallram med öppning på långsidan och fällbara sidor är ett bra val för dig som vill anpassa den för olika typer av produkter. En pallgrind med fällbara kortsidor passar däremot bra för dig som vill förenkla lastning och lossning. Botten kan monteras på en EUR-pall, och det är enkelt att lyfta och transportera pallramarna med hjälp av en gaffeltruck. Vi har också enkla trådkorgar för förvaring och transport av gods. De är mångsidiga och har ett galler som gör det enkelt att lasta in och ut varor.

Beställ pallcontainer online

Cowab levererar produkter över hela landet och hjälper dig mer än gärna att hitta rätt pallcontainer, pallbox och pallram för ditt användningsområde. Vi har även praktiskt tillbehör som kan vara till nytta, såsom spännband och packlistfickor. Vi har varit på marknaden sedan 1933 och vet vad som krävs för att skapa en säker och effektiv arbetsdag. Kontakta oss gärna om du behöver fler tips om pallcontainrar och förvaringssystem som är perfekt anpassade efter dina behov, eller beställ din nya container i Cowabs webbutik.