Pallcontainer

Pallcontainrar i olika storlekar

På Cowab har vi pallcontainrar, pallstöd och pallramar som är perfekt vid hantering av gods och varor på industrin, lagret eller verkstaden. Pallboxarna finns i olika storlekar och format samt har olika belastningskapaciteter för att göra det enkelt för dig att välja en container som passar dig. Innan du beställer en pallcontainer bör du tänka igenom följande frågor:
• Hur hög maximal belastningskapacitet behöver du?
• Ska pallcontainern kunna staplas på höjden?
• Ska containern vara Livsmedelsgodkänd?
• Ska den vara gjord av plast eller stål?
• Hur hög ska pallramen vara?
En staplingsbar pallcontainer är perfekt för dig som har mindre utrymme på arbetsplatsen samtidigt som gallret håller godset på plats. En pallbox på hjul i plast kan också vara ett bra alternativ för dig som behöver en liten men rymlig container för mindre gods.

Många av våra pallboxar är Livsmedelsgodkända och tål temperaturer från -20°C upp till +30°C. Du kan köpa med lock till boxarna som extratillbehör om du vill kunna stänga pallboxarna ordentligt.

Flexibla pallramar och pallstöd

En flexibel pallram med öppning på långsidan och nedfällbara sidor är ett bra val för dig som vill kunna justera och anpassa pallen efter olika typer av gods och produkter. Pallstöd med hopfällbara kortsidor passar även bra för dig som vill ha enkel lastning och lossning av gods och varor.

Vissa containrars bottenplatta kan monteras på en EUR-pall, och det är enkelt att flytta och transportera pallcontainrarna med hjälp av en gaffeltruck.

Vi har även enkla trådkorgar för förvaring och transport av gods. Våra trågkorgar är allsidiga och har en grind som gör det enkelt att lasta i och ur varor. Låt inte den enkla konstruktionen och designen lura dig – korgarnas metallgaller gör dem väldigt tåliga och pålitliga!

Beställ pallcontainrar i webbutiken

Vi på Cowab levererar hållbara produkter till hela landet, och vi hjälper dig mer än gärna att hitta den optimala pallcontainern, pallramen eller pallstödet för din arbetsplats. Vi har även ett stort urval av extrautrustning som kan förenkla arbetet med! Du hittar bland annat spännremmar och packsedelsfickor i vår webbutik. Cowab har funnits på marknaden sedan 1933 och vi vet vad du behöver för att skapa en trygg och effektiv arbetsplats.

Ta gärna kontakt med oss via telefon, mejl eller chatt om du behöver tips och råd om vilken lager- eller förvaringslösning som passar bäst för dig och din arbetsplats.