Professionella palltillbehör

I Cowabs webbutik hittar du ett stort urval av praktiska tillbehör till pallar och förvaring, perfekt för både lager, transport och industri. Pallar och palltillbehör av hög kvalitet är helt oumbärliga när du ska lyfta, flytta och förvara tungt gods, och det är viktigt att du kan lita på de hjälpmedel du använder. Inte bara utförs arbetet mer effektivt, utan du undviker också onödigt slitage på rygg, nacke och knän.

Arbeta mer ergonomiskt med pallrullare, pallhjul eller pallkragsvagn

Ett bra exempel på ergonomiskt tillbehör till pallar är en pallrullare. Detta är hjul med kullager och aluminiumfälg som gör att du enkelt kan skjuta pallen på plats. En pallkragsvagn är också ett mycket användbart tillbehör till pallar som kan minska skador från slitage. Vagnarna rymmer ett stort antal pallkragar, och du kan skjuta dem dit du vill ha dem – du behöver därmed inte bära runt på dem.

Brett utbud av palltillbehör

Förutom ett gediget urval av olika typer av pallar och rullcontainrar har vi tillbehör till pallar som gör att du får utnyttja utrustningen maximalt. Vi har många olika pallkragar för hel- och halvpallar. Våra pallkragar är robusta, och du kan stapla dem när de inte används för att spara plats. Hanteringen och flytten av pallar blir betydligt enklare med pallkragar till hands. Behöver du tillbehör som håller godset säkert på plats? Ta en titt på pallstöd. De bildar en pålitlig vägg och förhindrar att godset faller av.

Håll ordning på varor och gods

Behöver du palltillbehör som låter dig organisera godset på ett enkelt och praktiskt sätt? I så fall rekommenderar vi att köpa plastfickor för pallkrage, avdelare för pallkrage och packsedelsfickor. Denna typ av palltillbehör låter dig sortera godset och märka pallarna med viktig information. Plastfickorna är tillverkade av slitstark och transparent plast som ser till att papper och anteckningar håller sig fina.

Oavsett vilket tillbehör du behöver till pallar och förvaring hittar du ett stort urval i Cowabs webbutik. Vi levererar till hela landet, och om du behöver hjälp att välja rätt kan du kontakta oss via e-post, chatt eller telefon.