Palltillbehör

Professionella palltillbehör

Vi har slitstarka palltillbehör som gör din arbetsdag lättare och tryggare oavsett om du arbetar på industri, lager eller verkstad. Pallar och tillbehör av hög kvalitét är ett måste när du ska lyfta, flytta och förvara tungt gods – och det är viktigt att du kan lita på dina grejer när du använder dem!

Du ska inte enbart arbeta effektivt, du ska även undvika onödigt slitage på din rygg, nacke och dina knän. Pallrullare är ett exempel på ett ergonomiskt palltillbehör. Med pallrullare menar vi kullagrade hjul med aluminiumfälgar som gör att du enkelt kan skjuta pallen på plats.

Med en pallkragsvagn får du ett användbart tillbehör till pallarna som reducerar slitageskador. Vagnarna rymmer ett stort antal pallkragar och du kan förflytta kragarna dit du vill ha dem – du behöver alltså inte bära dem.

Stort urval av tillbehör till pallar

Utöver ett stort urval av pallar och rullcontainrar har vi tillbehör till pallar som gör att du kan utnyttja din utrustning maximalt.

Med ett lock av stark plywood kan du stapla dina pallar på höjden, samtidigt som du kan vara säker på att emballagen förvaras säkert under transport. Vi har även många olika pallkragar för både helpallar och halvpallar. Pallkragarna vi levererar är slitstarka och du kan vika ihop dem när de inte används för att spara utrymme.

Har du pallkragar nära till hands kan ditt arbete med hantering och förflyttning av pallar bli enklare. Behöver du tillbehör som håller godset säkert på plats? Ta då en titt på våra pallstöd. Våra pallgrindar bildar en pålitlig vägg och förhindrar att godset faller av pallen.

Pallar & tillbehör till konkurrenskraftiga priser

Behöver du tillbehör till dina pallar för att organisera godset på ett lätt och praktiskt sätt? I så fall rekommenderar vi att du köper plastfickor till pallkragar, pallkragesavdelare och packsedelsfickor.

Denna typ av palltillbehör hjälper dig sortera godset och märka pallarna med viktig information. Plastfickorna är tillverkade av tålig och transparent plast som gör att papper och anteckningar håller sig hela och fina.

Ta gärna kontakt med oss om du vill ha hjälp att välja palltillbehör. Vi har specialistkunskap och lång erfarenhet och vi vet vad som krävs för att du ska kunna utföra ditt arbete på ett ansvarsfullt och produktivt sätt.