Lyftbord & Saxbord

Hantering av tunga gods behöver smidiga hjälpmedel till lyfthantering. Cowabs mångsidiga lyftbord finns i en mängd utföranden för att passa inom allt från verkstad och industri till lager, storkök och förråd. Våra saxbord med hydraulik finns med lyftrörelse upp till 4,5 meter eller maxbelastning på tre ton. Tack vare den mångsidigheten hittar du snabbt de lyftbord och staplare optimala för just dina behov.
Handstaplare hos Cowab

Lättstyrd handstaplare för ergonomiskt arbete

TILL HANDSTAPLARE

Stort sortiment av stabila lyftbord

Cowabs lyftbord och saxbord till verkstad och industri är kraftiga lyfthjälpmedel med enkel hantering. Våra hydrauliska lyftbord för ergonomisk arbetshöjd lämpar sig för flitig användning i riktigt hårda arbetsmiljöer. Ett avlastande saxlyftbord med anpassningsbar arbetshöjd ger stabilitet under arbetsdagen och bidrar samtidigt till bättre ergonomi. Arbete i verkstad eller lagerområden innebär många tunga lyft med större produkter. Med vårt breda utbud av lyftbord hittar du snabbt de hjälpmedel som bäst passar behoven på din arbetsplats. Vi har lyft- och saxbord för höga lyftrörelser, men även lågbyggda lyftbord för pårullning från marknivå. Här är några exempel på våra lyftbord.

Lyftbord för verkstad och industri

Våra saxbord med hydraulik finns i många utföranden. Välj ett lyftbord anpassat för tunga och långa laster vid lägre lyfthöjd, till exempel vid montering eller reparationer. Cowabs stryktåliga arbetsbord för industri är fullt utrustade med motor, ventil, oljetank och pump. För extremt tung godshantering, välj ett lyftbord med maxbelastning på tre ton. Våra lyftbord med trippelsaxar anpassade till riktigt höga lyft har maximal lyftrörelse på upp till 4,5 meter. Oavsett om arbetsmiljön kräver stabila verkstadsbord för marknivå eller höga lyft så finns alla sorters lyftbord i vårt sortiment.

Lyftbord med fjäderbelastad höjdreglering

Cowabs stora utbud av lyftbord innehåller en mängd olika utföranden. Pallbord med fjäderbelastad höjdreglering som justeras automatiskt är effektiv som hjälpmedel vid på- och avlastning av pallar. Bordet med roterbar skiva förenklar all hantering av last, dessutom bidrar det till mer ergonomiska arbetsställningar vid lyft. Beroende på godsstorleken anpassas bordshöjden, där lyftbordets maxbelastning är på hela två ton. Våra lyftbord med fjäderbelastad höjdreglering är även utrustade med stötdämpare, som förhindrar att gods studsar vid hantering. Även våra hydrauliska lyftbord med fotpedal och handreglage är utmärkta för höj- och sänkbar hantering av riktigt stora gods. I Cowabs sortiment hittar du lyftborden som är optimala för din arbetsplats.