Lyftbord & Saxbord

Hantering av tunga gods behöver smidiga hjälpmedel till lyfthantering. Cowabs mångsidiga lyftbord finns i en mängd utföranden för att passa inom allt från verkstad och industri till lager, storkök och förråd. Våra saxbord med hydraulik finns med lyftrörelse upp till 4,5 meter eller maxbelastning på tre ton. Tack vare den mångsidigheten hittar du snabbt de lyftbord och staplare optimala för just dina behov.
Handstaplare hos Cowab

Lättstyrd handstaplare för ergonomiskt arbete

TILL HANDSTAPLARE

Lyftbord för verkstad, lager & industri

Lyftbord är en oumbärlig resurs för industrin och verkstadsbranschen. Dessa mångsidiga hjälpmedel ger en höj- och sänkbar arbetsyta, vilket är särskilt viktigt när man hanterar tunga föremål som bilar eller motorcyklar. Med ett lyftbord kan man minska behovet av manuell lyftning samtidigt som man uppnår en ergonomisk arbetsställning. På Cowab erbjuder vi ett brett utbud av lyftplattformar som passar olika behov och användningsområden.

Ett traditionellt lyftbord består av en rektangulär plattform, men det finns även alternativa modeller som E- och U-formade. Plattformen är monterad på ett chassi med en hydraulisk saxlyft, vilket gör det möjligt att höja och sänka lyftbordet efter behov. För att säkerställa säker användning är lyftborden utrustade med säkerhetsanordningar som förhindrar klämskador.

Elektriska lyftbord i många varianter

Vi har ett mycket brett utbud av lyftplattformar så att du kan hitta rätt storlek på plattan, lyfthöjden och lyftkapaciteten efter dina specifika behov. Observera att patientlyft kräver specialbeställning på grund av krav på räcken och kapacitet när det gäller att lyfta personer.

Vi erbjuder också hydrauliska lyftbord med U- och svängbara plattor. Svängplattan är idealisk för dem som vill rotera föremålen efter att de har placerats på plattformen. Detta kan vara särskilt användbart för packlinjer där rullbord används. Cowabs saxlyftbord är av hög kvalitet och kan monteras både utomhus vid lastramper eller inomhus. De kan också sänkas ned i golvet eller integreras i smörjgropar för att spara plats.

Förutom användning inomhus på verkstäder eller produktionsområden är lyftborden också användbara vid kajområden där det finns betydande höjdskillnad mellan kajens framkant och golvet. Detta gör det mer effektivt och säkert att lasta och lossa gods från fartyg eller båtar.

Cowab är din pålitliga partner när det kommer till lyftbord. Vårt stora utbud av elektriska lyftbord ger dig möjlighet att hitta den perfekta modellen för dina behov. Oavsett om du behöver ett standardlyftbord eller en speciallösning kan du vara säker på att Cowab har det du behöver. Kontakta oss via e-post, telefon eller chatt om du behöver hjälp med att välja eller om du behöver specialanpassade lyftbord. Du kan också enkelt beställa ett lyftbord i vår webbutik, vi levererar till hela landet.