Däckkärror

Däckkärra som tål tuffa tag

På Cowab har vi slitstarka däckkärror som gör arbetet på bilverkstaden enkelt och effektivt samtidigt som din kropp skonas från onödiga skador och belastningar vid flytt och transport av däck. Däckkärrorna har en pulverlackerad stålkonstruktion som gör dem optimala för användning i tuffa miljöer, vilket är perfekt för en verkstad med högt tempo och hårda tag.

Vi vet hur viktigt det är med hållbar utrustning som du kan lita på under hektiska perioder – till exempel under hösten och våren då däckbyten ska göras och tiden rinner i väg. Våra däckvagnar kan även användas av däckhandlare och andra arbetsplatser där man förvarar och transporterar däck.

Ergonomiska och praktiska att använda

Den maximala belastningskapaciteten hos däckkärrorna kan variera, men den är hög nog att klara de allra flesta bildäcken. Du hittar mer information om höjd, djup, bredd och maximal belastningskapacitet på våra produktsidor så att du enkelt ska kunna hitta en däckpirra som matchar dina behov.

Pirror är användarvänliga och ergonomiska tack vare praktiska handtag som känns behagliga i handen. Bygelhandtaget låter dig tippa däckkärran bakåt när du använder den medan körhandtaget låter dig styra kärran dit du vill.

Trösklar och ramper är inget problem för våra däckpirror eftersom de har luftgummihjul. Dessa hjul gör att kärrorna rullar lätt utan att skada golvet och glider smidigt över mindre hinder och trösklar. Däckkärrorna är enkla att underhålla och rengöra för att öka livslängden. Du kan torka av dem snabbt med en trasa om det behövs.

Beställ en ny däckkärra online

Vi på Cowab är stolta över att kunna erbjuda kvalitetsprodukter till konkurrenskraftiga priser. Med vår långa erfarenhet och specialistkunskap levererar vi professionell arbetsutrustning till lager, verkstad och industri.

Vår kundservice hjälper dig mer än gärna att välja däckpirra, däckställ på hjul och andra typer av däckutrustning som gör arbetsdagen både säkrare och enklare. Kanske behöver du även en uppkörningsramp eller en tröskelbrygga när du ska uppdatera din däckutrustning?

Vill du ha mer information eller hjälp med att välja däckkärra? Då är du välkommen att ta kontakt med oss via telefon, mejl eller chatt. Vi lovar grejer som håller.