Magasinkärror

Kraftiga magasinkärror i stål

Vi har robusta magasinkärror som tål tuffa tag och som är perfekta för användning på industrin, lagret eller i verkstaden. Våra transportkärror är mycket stryktåliga tack vare deras pulverlackerade stålkonstruktion som är utvecklat för att klara krävande arbetsförhållanden och tuff användning. Vi har även magasinkärror som är tillverkade i aluminium om du hellre vill ha det. De olika modellerna är gjorda med olika maximal belastningskapacitet och du hittar modeller som klarar av att transportera allt från 250 kg upp till 500 kg.

För att du ska kunna hitta en magasinkärra eller pirra som passar just dig och dina behov är det viktigt att du tänker igenom vilka krav du har och vilka specifikationer den bör ha. Kärror med fast lastplatta och hopfällbar lastramp är praktiska och lätta att hantera.

Magasinkärror som är enkla att köra

Luftgummihjul med rullager gör att magasinkärran blir lätt att styra och köra. Denna typ av hjul är skonsamma mot ömtåliga golv och andra underlag. Dessutom är ramper och trösklar ingen match för transportkärror med bra hjul! Behöver du gå upp och ner för trappor med varor och gods? I så fall ska du titta på våra trappkärror. De är designade för att kunna transportera gods och varor upp och ner för trappor utan att du behöver lasta av dem. Glidskenorna gör att trappkärran glider över trappstegen så att du slipper slita och dra kärran upp- och nerför trappan. Du får därmed god kontroll över magasinkärran och kan transportera varorna på ett tryggt, säkert och effektivt sätt.

Paketkärra och magasinkärra

Vi har också andra pirror och kärror som förenklar vardagen på lagret. En paketkärra med glidskenor, luftgummihjul och handtag är perfekt för dig som ska flytta varor och lådor. I vårt sortiment hittar du pirror med ergonomiska handtag och klämskydd som ser till att säkerheten inte tummas på! Hos oss hittar du även hopfällbara magasinkärror med sidoskydd som håller godset på plats under transport. En hopfällbar pirra är ett bra val för dig som vill ha en stabil och kraftig kärra som enkelt kan fällas ihop när du inte behöver den för att spara plats.

Vill du ha fler tips och råd om vilken pirra eller magasinkärra du ska välja? I så fall kan du kontakta oss via telefon, mejl eller chatt så hjälper vi dig. Vi har specialistkunskap och lång erfarenhet av branschen – och vi levererar hållbara grejer till hela landet!