Hopfällbara kärror av hög kvalitet

En hopfällbar kärra är en praktisk och funktionell lösning för dig som vill spara plats. Du kan vika ihop den när du inte använder den, och du kan enkelt bära med dig den dit du ska. Storleken på de enklaste hopfällbara transportkärrorna halveras när de viks samman, vilket är guld värt om du vill ta den med dig i bilen. Är du på jakt efter en stabil packkärra som kan stå på egen hand? Se då till att kika på våra hopfällbara pirror som vilar mot lastplattan och inte mot hjulen. Dessa vagnar är praktiska när du ska använda dem utomhus – till exempel när du lossar gods och varor från bilen.

Stort urval av hopfällbara kärror

På Cowab har vi ett stort urval av olika hopfällbara transportkärror och pirror, så att du ska ha chans att hitta den perfekta kärran för dig och din arbetsplats. En slitstark och kraftig hopfällbar magasinkärra i rostfritt stål med punkteringsfria däck är optimalt för användning i tuffa arbetsmiljöer. Sådana vagnar passar också bra om du behöver transportera tyngre gods i ditt arbete. Titta gärna efter pirror med lastsäkringssystem om du är orolig för att lasten ska falla av vagnen när du kör den.

Ska du använda pirran på olika typer av underlag? Gummihjul rullar lätt över ojämna underlag och säkerställer att våra hopfällbara magasinkärror blir lätta, bekväma och säkra att använda. Vi tänker dessutom på smarta och funktionella detaljer när vi utformar vårt sortiment. En hopfällbar transportkärra med teleskopiskt bygelhandtag gör att du kan köra vagnen utan problem, medan kärror med breda lastytor förenklar lastning och lossning av gods.

Beställ hopfällbara transportvagnar och kärror online

Du hittar ett stort urval av hopfällbara säckkärror i vår webbutik – dessutom hittar du en massa smarta och praktiska extratillbehör som gör att du kan utnyttja din hopfällbara vagn maximalt. Till exempel kan du beställa lastramper som du kan bära med dig vid behov. Med en lastramp blir det lätt att köra över hinder såsom slangar, sladdar och trösklar. Vill du ha mer information om våra hopfällbara kärror och paketvagnar? Ta då kontakt med oss via telefon, mejl eller chatt – vi hjälper dig hitta en hållbar lösning som gör ditt arbete enklare och mer effektivt.