Det finns inga produkter i denna kategorin. Besök gärna Staplare

Stort urval av elektriska pallyftare, gaffeltruckar och andra låglyftare

En elektrisk palldragare är perfekt för små lager, butiker och andra ställen där du har begränsat med utrymme, samtidigt som behöver effektiv och ergonomisk utrustning. Små, elektriska pallyftare och andra låglyftare är mycket kompakta och du kan också använda dem på lastkajen.

Titta gärna på våra pallyftare med elmotor som du kan ladda i lastbilen om du behöver ha med dig trucken för att utföra ditt arbete. Med låglyftare du kan ladda i bilen behöver du inte oroa dig för att gaffeltrucken ska vara utan ström när du ska lossa och lasta under transporter – skulle låglyftaren vara urladdad kan du även ladda den på lastkajen.

Motordrivna palldragare till konkurrenskraftiga priser

Vi på Cowab har ett spännande urval av pallyftare och ledstaplare av olika modeller och med olika funktioner i olika prisklasser – vilket gör det enkelt för dig att matcha dina behov med din budget. En lagertruck med nödbroms och många andra smarta funktioner såsom laddbart batteri och länkhjul är ett ekonomiskt och hållbart val.

Bland de mest populära modellerna hittar du vår Minimover. Det är en kompakt, motordriven gaffeltruck som har 208° styrning vilket är perfekt för dig som arbetar i trånga utrymmen där varje tum räknas.

Minimovern är mycket användarvänlig oavsett hur mycket erfarenhet du har av elektriska pallyftare. Vi har även andra kraftfulla, motordrivna gaffellyftvagnar med en maximal belastningskapacitet upp till 1500 kg, körhastighet på ca 5 km/h (utan last) och svängradie på knappa 1572 mm.

Elektriska pallyftare och lagertruckar av toppkvalitet

Du kan vara säker på att du får en produkt av toppkvalitet med lång livslängd oavsett vilket elektrisk pallyftare, ledstaplare eller låglyftare du väljer.

Om du är osäker på vilka egenskaper och funktioner du bör prioritera när du ska välja lyftare kan du kontakta vår kundservice. Forma din egen uppfattning om vilka kriterier låglyftaren ska uppfylla, såsom lyfthöjd, maximal belastningskapacitet och längd på gafflarna, innan du beställer för att vara säker på att du väljer rätt truck.

Vi har specialistkunskap och lång erfarenhet av att leverera hållbara lösningar till industri, lager och verkstad, och vi hjälper dig gärna att hitta den bästa elektriska handtrucken och låglyftaren för