Stort urval av trucktillbehör

Vi erbjuder det mesta av trucktillbehör och reservdelar som passar till de flesta märken och modeller. Förlängningsgafflar är ett exempel på tillbehör som gör att du kan transportera längre gods än du normalt kan med truckens originalgafflar. Våra förlängningsgafflar är väldigt flexibla och användarvänliga, och du fäster dem enkelt på din trucks existerande gafflar. Med förlängningsgafflar kan du förlänga originalgafflarna upp till 60% vilket är enligt branschstandard.

Truckplog, snöskopa och sandskopa för gaffeltruckar är också exempel på funktionella och praktiska tillbehör som gör att du kan utnyttja din truck maximalt. Utrustningen har många justeringsalternativ och gör det möjligt för dig att röja bort snö och ta hand om avfall såsom spån.

Arbetskorg till gaffeltruck

Trucktillbehör som arbetskorgar passar utmärkt för dig som vill kunna använda trucken för personlyft. Våra truckkorgar håller svensk standard SS 3628 med detaljer som halksäkert golv, golvlist, räcken, säkerhetskedjor och låssprint.

Det är viktigt att du tänker igenom hur många personer som ska kunna stå i korgen samtidigt och sedan väljer en truckkorg efter det. Enkla arbetskorgar har plats för en person medan andra modeller rymmer fler personer.

Du bör också vara observant på att en arbetskorg för truck måste kontrolleras och godkännas efter montering för att du ska få använda den. Hos oss hittar du även hopfällbara truckkorgar. Fördelen med sådana är att de tar mindre plats när de inte används.

Förvandla trucken till lyftkran

Vill du kunna använda din truck som lyftkran har vi massa trucktillbehör som möjliggör det. Truckkranar och lyftkrokar till truckar är praktiska hjälpmedel som kan hantera tungt gods på ett tryggt och effektivt sätt.

Vi rekommenderar att du läser igenom produktspecifikationerna för tillbehören innan du beställer för att vara säker på att du hittar den utrustning som är bäst lämpad för dig och ditt arbete. Lyftkrokarna bör dessutom passa storleken på truckens gafflar.

Vill du ha hjälp att hitta rätt trucktillbehör? Ta då kontakt med oss via telefon, mejl eller chatt så hjälper vi dig. Och vi lovar grejer som håller.