Tippcontainer

Ta hjälp av ett kraftfullt lyftbord vid tunga lyft

SE UTBUDET

Håll arbetsplatsen städad med en tippcontainer

Vi har ett spännande urval av avfallscontainrar och tipplådor i olika färger och storlekar. Våra containrar finns med olika volym så att du enkelt hittar en tippcontainer som passar dina behov bäst. Dessa containrar är viktiga hjälpmedel för många arbetsplatser i industrin som vill ha en enkel lösning för källsortering och avfallssortering. Våra tippcontainrar kan också användas på verkstäder och lager eftersom de kommer i många olika volymer och med olika funktioner. Stora tippcontainrar med maximal volym på 3000 liter och gaffeltunnlar kan till exempel användas vid hantering av metall och grus, och de passar bra för dig som har gott om plats för avfallshantering.

Passa på att kontrollera tipplådans maximala belastningskapacitet innan du beställer så att du får en tippcontainer som motsvarar dina krav – och för att säkerställa att den kommer klara av jobbet som väntar.

Små tippcontainrar

För dig som inte behöver en stor tippcontainer kan en av våra små containrar på 150 liter vara ett bra alternativ. Fördelen med de små tipplådorna är att de är enkla att transportera och du kan få dem med automatisk tippningsmekanism och låsning. Du kan välja mellan åtta olika storlekar på tipplådan. Behöver du extrautrustning såsom ett lock eller tak till din tipplåda har vi det också.

Bottentömmande containrar är en platssparande lösning eftersom de kan staplas på höjden. De är mycket användarvänliga och du tömmer dem genom att öppna hela botten. När tömningen är färdig stängs och låses bottnen automatiskt.

Beställ tippcontainer med hjul

Du behöver inte bekymra dig över transporten när du beställer en tippcontainer från vår webbutik – vi levererar grejer till hela Sverige. Dessutom kan vi erbjuda många praktiska tillbehör du kan ha nytta av för att få ut det mesta av containern.

Vill du ha en tippcontainer med hjul? I så fall rekommenderar vi att du köper en hjulsats till tippcontainern. Hjulen är lätta att montera och manövrera. Vi säljer även självtömmande avfallscontainrar med automatisk tippningsmekanism för alla typer av avfall. Vi har även distansklackar till tippcontainrar som är perfekt för dig som vill ha säker hantering med staplare och handtruck.

Ta gärna kontakt med vår kundservice om du har funderingar kring våra tipplådor och avfallscontainrar, eller om du vill ha tips på vad du bör tänka på vid avfallshantering.