Avfallstunnor för brandfarligt avfall

Vi erbjuder brandisolerade avfallskärl av hög kvalitet för effektiv hantering av brandfarligt avfall. Våra avfallsbehållare är specialdesignade för att säkerställa att brand inte sprider sig och därigenom minska risken för skador och oönskade händelser. Med våra avfallskärl för brandfarligt avfall kan du säkert hantera och lagra avfall på ett tryggt sätt.

En avfallstunna med lock för brandfarligt avfall från Cowab är tillverkad av robusta material som tål höga temperaturer och är utrustad med specialisolering för att förhindra värmeöverföring. Detta bidrar till att minimera brandrisken och skydda omgivningen.

Vi erbjuder ett brett utbud av brandisolerade avfallbehållare i olika storlekar och kapaciteter, så att du kan välja den som passar bäst för dina behov. Våra avfallskärl är även utrustade med låsbara lock för att förhindra obehörig åtkomst och skydda mot oönskad avfallsspridning.

Eftersom det specialkonstruerade locket inte kan öppnas mer än 60° minskar risken för att innehållet kommer i kontakt med potentiella brandkällor. Dessutom elimineras risken för självantändning eftersom det endast släpps in begränsade mängder syre.

Vi levererar över hela landet, så du kan enkelt beställa ett avfallskärl med lock för brandfarligt avfall i vår webbutik. Tveka inte att kontakta vår kundservice för råd och vägledning. Vi är här för att hjälpa dig!