Bänkar & Kroklister

Fantastiska sittbänkar till omklädningsrummet

KÖP HÄR

Bänkar och kroklister för ett praktiskt och organiserat omklädningsrum

Vi har ett stort urval av smarta inredningslösningar för omklädningsrum och kapprum – till exempel omklädningsbänkar och kroklister. Bänkar till omklädningsrum gör det enkelt att byta kläder och förvara dem på ett praktiskt sätt för att undvika att lägga dem på ett smutsigt golv.

Sittbänkarna finns i många olika varianter. Vi har vanliga golvstående bänkar, vägghängda sittbänkar och dubbla sittbänkar (så att bänken kan utnyttjas från två sidor) med eller utan krokar för klädförvaring.

Våra fristående sittbänkar produceras av tåliga material och är mycket stabila. Du behöver därför inte bekymra dig över att de ska vingla även om du väljer att ha dem stående mitt på golvet.

Håll ordning i omklädningsrummet med kroklister och skoställ

Om du inte har plats med fristående bänkar med upphängningskrokar har vi också väggmonterade kroklister med krokar som är lätta att montera. Fristående kroklister är en platsbesparande lösning för dig som inte vill ha något stående på golvet och du kan enkelt kombinera dem med omklädningsbänkar och sittbänkar.

Antal krokar på kroklisterna varierar från modell till modell och hos oss hittar du varianter med både stora och små krokar på samma list. Kroklisterna kan användas i omklädningsrum, på kontor och i hallen.

Extrautrustning till sittbänkar

Vi rekommenderar att du tänker igenom dina behov innan du beställer en ny bänk till omklädningsrummet. Det finns nämligen många smarta lösningar som gör det lättare att hålla ordning och hålla god hygien.

Du kan till exempel beställa extra skohyllor tillsammans med sittbänken. I omklädningsrum och kapprum samlas det oftast högar av skor vid entrén, vilket kan leda till att de som ska in till omklädningsrummet snubblar över skorna. Golvet blir dessutom blött och halt av snö, regn och lera som gör att du både blir blöt om fötterna och riskerar att halka på golvet.

Behöver du fler goda tips och råd om inredning till omklädningsrummet? Vi hjälper dig gärna om du tar kontakt med oss via telefon, mejl eller chatt. Annars beställer du sittbänkar och kroklister snabbt och enkelt i vår webbutik – och vi levererar till hela landet. Och vi lovar grejer som håller.