Pallställ

Förvara hållbart med rätt lastpallar

KÖP HÄR

Professionella pallställ till industri

Hos oss på Cowab hittar du pallställ till industrier som är av högsta kvalitet – till konkurrenskraftiga priser! Efter många års erfarenhet av att inreda lager har vi ett brett sortiment av egentillverkade pallställ och stallage. Du monterar enkelt ihop våra pallställ och förvaringslösningar som gör logistik, lagerhållning och godshantering mer produktiv och ergonomisk. Dessutom är stolparna till våra ställage extra smala, vilket ger plats till ännu fler hyllmeter på lagret. Pallställen är utvecklade med smarta detaljer som bärbalkar med krokar för att göra stället extra stadigt.

Bygg ut ditt pallställ så mycket du vill

Våra pallställ är utvecklade för att kunna anpassas efter olika behov av platsutnyttjande och vilken typ av gods som ska förvaras. Därför finns pallställagen i olika bredder och höjder – så att du kan bygga ihop dem efter dina egna önskemål. Vi rekommenderar att du köper en grundsektion per rad och sedan bygger på den med fler sektioner. Det ger en smidig lösning som sparar tid och plats eftersom du då kan bygga ihop pallstället efter måtten du har att tillgå på lagret. Påbyggnadssektionerna har bara en gavel och bärbalk så att du enkelt kan montera ihop den med grundsektionen.

Vi levererar alla typer av gavlar och bärbalkar som kan användas tillsammans med pallstället. Bärbalkar till pallställ finns tillgängliga i olika mått och för olika antal pallar – hos oss hittar du bärbalkar för 1–4 pallar som klarar av olika maximala belastningar. Mer information om bärbalkar och gavlar till pallställ hittar du på våra produktsidor.

Tillbehör till pallhyllor och pallställage

Vi vill att våra pallställ, pallhyllor och ställage ska kunna användas av alla. Därför erbjuder vi mängder av nyttiga tillbehör. Oavsett om du jobbar på ett stort eller litet lager så har vi ett pallställ och tillbehör som passar dig. Du kan till exempel köpa upphängning för kabeltrummor, nivelleringsplattor och fatinlägg som låter dig förvara liggande fat i ställaget. Dessutom har vi smarta utdragenheter, halvpallsinlägg, hyllavdelare, balkplansnät och mycket mer som kommer lösa en massa utmaningar som kan dyka upp i samband med förvaring och plockning på lagret.

Pallställ till industri: säkra och användarvänliga

Säkerhet är avgörande när man jobbar inom industrin. På Cowab tar vi hälsa, miljö och säkerhet på största allvar och levererar utrustning som är ergonomisk, trygg och säker att använda. Det är därför du kommer hitta påkörningsskydd till pallställ, pallstopp och rasskydd i vår webbutik. Dessutom hittar du ett stort utbud av annan säkerhetsutrustning till lager, verkstad och industri.

Här kan du läsa mer om hur du lastar pallställen på ett säkert sätt.

Beställ ditt nya pallställage snabbt och enkelt i vår webbutik eller ta kontakt med vår fantastiska kundservice – de hjälper dig gärna att hitta det bästa pallstället eller lösningen för just ditt lager! Du når oss på telefon, mejl och chatt.