Pallställ

Påkörningsskydd på Cowab

Säkra lagret med påkörningsskydd

KÖP HÄR

Professionella pallställ till industri

Hos oss på Cowab hittar du pallställ till industrier är av högsta kvalitet till konkurrenskraftiga priser. Efter många års erfarenhet av att inreda lager har vi ett brett sortiment av egentillverkade pallställ och stallage. Du monterar enkelt ihop våra pallställ och förvaringslösningar som gör logistik, lagerhållning och godshanteringen mer produktiv och ergonomisk.

Dessutom är stolparna till våra pallställ och ställage extra smala vilket ger plats till ännu fler hyllmeter på lagret. Pallställagen är utvecklade med smarta detaljer som bärbalkar med krokar för att göra stället extra stadigt.

Bygg ut ditt pallställ så mycket du vill

Våra pallställ är utvecklade för att kunna anpassas efter dina behov av platsutnyttjande och vilken typ av gods som ska förvaras. Både stallage och pallhyllor finns därför med olika höjder och bredder – så att du kan bygga ihop dem efter dina egna önskemål.

Vi rekommenderar att du köper en grundsektion per rad och sedan bygger på den med påbyggnadssektioner. Det är en smidig lösning som sparar plats åt dig eftersom du då kan bygga ihop pallstället efter de mått du har tillgängligt på lagret.

Påbyggnadssektionerna har bara en gavel och bärbalk så att du enkelt kan montera dem på pallställets existerande grundsektion. Vi levererar alla typer av gavlar och stegar som kan användas tillsammans med pallstället. Bärbalkar till pallställ finns tillgängliga i olika mått och för olika antal pallar – vi har bärbalkar för 1–4 pallar som klarar av olika maximala belastningar. Mer information om bärbalkarnas belastningskapacitet finns på våra produktsidor.

Tillbehör till pallhyllor och pallställ

Vi vill att våra specialutvecklade pallställ, pallhyllor och ställage ska kunna användas av alla – därför erbjuder vi mängder av nyttiga tillbehör. Oavsett om du jobbar på ett stort eller litet lager så har vi ett pallställ och tillbehör som passar för dig.

Du kan bland annat köpa upphängning för kabeltrummor, nivelleringsplattor och fatinlägg som låter dig förvara liggande fat i stallaget. Dessutom har vi utdragsenheter, halvpallsinlägg, hyllavdelare, bärbalkar och balkplansnät som löser många av utmaningarna som kan dyka upp i samband med förvaring och plockning på ett lager.

Pallställ till industri: säkra och användarvänliga

Säkerhet är avgörande när du jobbar inom industrin. Vi tar hälsa, miljö och säkerhet på största allvar och levererar utrustning som är ergonomisk, trygg och säker att använda. Det är därför du kan hitta påkörningsskydd till pallställ, pallstopp och rasskydd till pallställ. Du hittar även ett stort urval av annan säkerhetsutrustning till lager, verkstad och industri i vår webbutik.

Beställ pallställ och pallhyllor snabbt och enkelt i vår webbutik eller ta kontakt med vår kundservice – vi hjälper dig gärna hitta den rätta och bästa lösningen för dig och din arbetsplats. Du når oss på telefon, mejl och chatt. Och vi lovar grejer som håller.