Pallställskomponenter & Tillbehör

Lastpallar på Cowab

Förvara hållbart med rätt lastpallar

KÖP HÄR

Smarta tillbehör till pallställ som ger en optimal förvaringslösning

Med hjälp av olika tillbehör och pallställskomponenter kan du maximera effektiviteten och öka lagringskapaciteten samtidigt som du skapar en strukturerad och organiserad arbetsmiljö. Därför hittar du ett gediget sortiment av tillbehör till pallställ i vår webbutik.

Du hittar exempelvis smarta utdragsenheter som låter dig enkelt dra ut godset för att få bättre överblick och åtkomst över pallens innehåll. Det finns både utdragsenheter som är avsedda för golvmontering eller balkmontering direkt på pallstället. Vi har även halvpallsinlägg för att möjliggöra förvaring av halvpallar i pallställaget.

Pallställstillbehör som ökar säkerheten

Säkerhet är av yttersta vikt på många arbetsplatser – särskilt på lager och industrier. För att minimera risken för olyckor och skador erbjuder vi ett brett utbud av tillbehör till pallställ som ökar säkerheten. Påkörningsskydd, stolpförstärkning och gavelskydd skyddar pallstället från eventuella skador som kan uppkomma vid krock med exempelvis truckar, maskiner och palldragare. För att förhindra att gods faller ner från balkplanen har vi även praktiska rasskydd och balkplansnät samt pallstopp som hindrar pallen från att skjutas in för långt och sedan falla ner bakom pallstället.

Vi erbjuder också andra nyckelkomponenter som extra bärbalkar, balkplan och gavlar till pallställ samt nivelleringsplattor. Sådana plattor används på ojämna underlag för att nivellera pallstället och se till att det står stadigt även på ojämna lagergolv.

Fatförvaring i pallställ och andra praktiska tillbehör

På en del lager och industrier förkommer fathantering, och då behövs också en smidig förvaringslösning för faten. I vårt sortiment för tillbehör till pallställ kan du hitta praktiska fatinlägg som håller fatet säkert fast vid förvaringen och hindrar att det rör på sig.

Det finns även många andra praktiska tillbehör som du kan komplettera ditt pallställ med. Till exempel har vi stryktåliga verktygstavlor, rullhållare och upphängningsskenor till avfallstunnor som gör att du kommer ha nära och lätt tillgång till att slänga skräp på lagret.

Allt detta och mycket mer hittar du i Cowabs webbutik. Behöver du hjälp att hitta tillbehör till ditt pallställ får du gärna hör av dig till vårt duktiga team på kundtjänst via telefon, mejl och chatt.