Sparar golvyta med praktiska industrihyllor

Industrihyllor passar perfekt till arbetsplatser som vill spara värdefull golvyta med komplett arkivsystem eller industrihylla. Våra industribyråer i stålplåt finns med öppna hyllplan för förvaring av alla typer av gods, och de har hög belastningskapacitet.

Du hittar bland annat rullarkiv och kompakthyllor på 12,5 m² i vårt sortiment som kan vevas i sidled för bästa möjliga platsutnyttjande. Våra industribyråer med hyllplan är tillverkade av galvaniserat stål som tål tuffa miljöer och silverfärgen gör att förvaringslösningen passar bra med annan inredning på lagret.

Industrihyllor och industribyråer kan beställas i olika höjd och bredd så att du enkelt ska kunna hitta en variant som passar perfekt på ditt lager.

Robusta industribyråer med hyllor

Våra industribyråer med hyllplan är tillverkade för att klara tuff användning tack vare hög belastningskapacitet. Plåthyllorna är flyttbara så att du ska kunna montera industribyrån efter dina egna önskemål och storleken på de föremål som ska förvaras.

Med en öppen hyllösning får du en snabb överblick över vad som finns i industrihyllan eller rullarkivet – du kan beställa förvaringsbackar separat för att enkelt kunna sortera och organisera diverse småsaker.

Är du osäker på vilken industribyrå eller arkivhylla du ska välja? Tänk då igenom vilka faktorer som storlek på lagret, storleken på industrihyllan och vilket förvaringsbehov du har. Du bör dessutom försäkra dig om att industrihyllans maximala belastningskapacitet möter ditt behov.

Industribyråer i plåt med massa tillbehör

Det är möjligt att beställa extrautrustning som hyllor och låsbara vevar om du har behov av det. Sådan utrustning gör att du kan få ett helt stängt och låsbart arkiv om du föredrar det.

Våra smarta tillbehör gör att du kan sätta ihop ett arkivsystem för industri som passar perfekt för just din arbetsplats genom att bygga på med extrautrustning. Dessutom säljer vi även andra pallställ och hyllsystem såsom trådhyllor och lagerhyllor, samt extra hyllor och påbyggnadssektioner till lagerförvaringen.

Vi kommer gärna med tips och råd om du önskar hjälp med att välja industrihyllor, industribyråer och andra förvaringslösningar. Det är bara att ta kontakt med oss via telefon, mejl eller chatt. Och vi lovar grejer som håller.