Spara golvyta med praktiska industribyråer

Industrihyllor passar perfekt till arbetsplatser som vill spara värdefull golvyta. Våra industribyråer i stålplåt finns med öppna hyllplan och passar för förvaring alla typer av gods – och de har hög belastningskapacitet. Hyllplanen är tillverkade av galvaniserat stål som tål de tuffa och krävande miljöerna som kan känneteckna lager, industrier och verkstäder, samt är silverfärgade för att passa bra in med annan lagerinredning. För att främja ergonomi och även ge en lättöverskådlig och organiserad förvaringslösning är hyllplanen utdragbara. Vi har industribyråer i olika höjd och bredd så att du ska kunna hitta den bästa lösningen för just din verksamhet.

Robusta industribyråer med hyllor

Industribyråerna som du hittar i vårt sortiment är flyttbara så att du ska kunna montera dem efter dina egna önskemål och storleken på de föremål som ska förvaras. Med en öppen hyllösning får du en snabb överblick över vad som finns i industrihyllan – du kan även komplettera med förvaringsbackar för att kunna sortera och organisera godset och föremålen i hyllan.

Är du osäker på vilken industribyrå du ska välja? Då finns det olika faktorer du bör fundera på för att kunna välja rätt alternativ. Du kan till exempel fundera på:

  • Lagret eller lokalens storlek

  • Industribyråns storlek

  • Vilket förvaringsbehov du har.

Dessutom bör du försäkra dig om att industrihyllans maximala belastningskapacitet möter ditt behov.

Cowab har lång erfarenhet av att inreda lager och leverera hållbara lösningar till verksamheter över hela landet. Därför hittar du ett brett sortiment av lagerinredning som bidrar till mer effektiva lager. Vi kommer gärna med tips och råd om du önskar hjälp med att välja industribyrå, industrihylla eller andra förvaringslösningar för lagret. Det är bara att ta kontakt med oss via telefon, mejl och chatt.