Lagerhyllor

Lång erfarenhet av lagerhyllor för effektiv förvaring

Ända sedan starten 1933 har Cowab sålt lagerhyllor. Vi vet vad som krävs för att inreda ditt lager effektivt och säkert, för det är vår specialitet. I vårt stora sortiment så hittar du olika typer av hyllsystem. Våra lagerhyllor ger dig en mängd olika alternativ för effektiv förvaring. Våra hyllsystem finns i flera olika utföranden, där du snabbt hittar och skräddarsyr lagerhyllor till förråd och verkstäder efter specifika behov. Välj förvaringshyllor med hyllplan av plåt eller spånskiva, rostfria eller galvaniserade lagerhyllor för industrier med riktigt höga hygienkrav. Cowab har erfarenheten och sortimentet för att skapa såväl mindre som riktigt stora förvaringsområden med effektiva lagerhyllor. Komplettera gärna med hurtsar, förvaringsbackar och skyddsskåp – för att ytterligare utöka förvaringsalternativen på din arbetsplats.

I ett lager måste man enkelt kunna anpassa hyllsystemen efter lagrets utformning. När du köper en lagerhylla börjar du alltid med en grundsektion bestående av två gavlar och hyllplan. Sen går det enkelt att köpa till ytterligare påbyggnadssektioner. Om utrymme finns så har vi lagerhyllor med upp till 1400 mm djup på hyllplanen. Detta kan vara bra om man vill förvara långt och skrymmande gods. Till exempel maskiner, förvaringslådor eller kompressorer.
Många av våra lagerhyllor går att kombinera och använda till fler saker. Det går enkelt att anpassa höjden på hyllplan så om man bygger sin lagerhylla rätt går det att använda den till både arbetsbänk och hylla samtidigt. För en del av våra lagerhyllor går det att lägga till verktygstavlor och överhyllor.

Många av våra hyllsystem är lagervaror och vi har snabba leveranser. Beställ direkt online eller ring våra experter.
Tveka inte att höra av dig till oss om du har frågor gällande lagerhyllor.