Lagerhyllor

Stabila lagerhyllor och hyllställ till industri

Vi har ett brett sortiment av lagerhyllor, livsmedelshyllor och hyllställ i olika modeller och storlekar. Du beställer lagerhyllor enkelt i vår webbutik. Vi vet vad som krävs för att lagret ska bli säkert och effektivt – vi har levererat smarta förvaringslösningar till företag sedan 1933.

Stort urval av lagerförvaring till industri

I vårt stora urval hittar du olika typer av lagerhyllor, trådhyllor och hyllställ till industri, verkstad och lager. Hyllsystemen har mycket smarta justeringsmöjligheter och de finns i många olika längder, bredder och djup.

Påbyggnadsmöjligheterna är nästa oändliga. De flesta av våra förvaringshyllor kan köpas med en grundsektion och påbyggnadssektioner för att göra det enklare och mer prisvärt för dig att hitta en optimal förvaringslösning. Vi har universalställ till de extra tunga varorna och godsen som är robusta och enkla att montera.

Du hittar även lagerhyllor med extra djupa hyllplan för långt eller stort gods. De små lagerhyllorna är lämpliga för mindre varor och gods, och de finns i många olika former och färger. Vi har både galvaniserade och lackerade lagerhyllor. Kemikaliehyllor och hyllor för oljeuppsamlare finns också för dig som förvarar färg, lösningsmedel och andra kemikalier.

Lagerförvaring som tål hög belastning

Lagerhyllor och hyllställ till industri måste tåla stötar, tuffa tag och krävande arbetsmiljöer. Det är därför vi erbjuder stabila hyllsektioner i slitstarkt stål som klarar hög belastning på varje hyllplan.

Det är viktigt att du väljer rätt förvaringshylla, plåthylla eller industrihylla så att den klarar av vikten av lasten som ska förvaras och lagras. I vårt sortiment hittar du produkter och hyllor som klarar av flera hundra kilos belastning.

Du kan även hitta hyllställ med gavelkrys och ryggkryss samt hyllindelning. Du sorterar enkelt föremålen i de många hyllorna och hyllsektionerna förhindrar att de faller ner. Med ett skåp med slutna galvar ökar säkerheten eftersom inga spetsiga föremål sticker ut ur hyllställens sidor.

Tillbehör till hyllställ

Vi erbjuder praktiska extratillbehör som ökar skåpens säkerhet och användarvänlighet som du kan beställa tillsammans med det nya hyllsystemet. Väggfästen för hyllställ har en stabiliserande effekt och är enkla att montera – och de är tillverkade i slitstark, galvaniserat stål.

Du kan också köpa flera plåthyllor med stöd för universalställ för att förbättra platsbesparingen samt galvaniserade gavlar som tål belastning upp till 3000 kg.

Beställ lagerhyllor och hyllställ snabbt och enkelt i vår webbutik, eller ta kontakt med oss om du vill ha hjälp att hitta den bästa förvaringslösningen för dig och din arbetsplats. Du når oss på telefon, mejl och chatt. Och vi lovar grejer som håller.