Lagerhyllor

Få rätt saker på rätt plats med plastlådor

KÖR HÄR

Rejäla lagerhyllor & flexibla hyllsystem

Hyllor är en grundläggande del av lagerinredningen. Alla lager och arbetsplatser har olika förvaringsbehov, men oavsett vilka behov av lagerförvaring du har så har vi något för dig. Vi har flexibla lagerhyllor i olika modeller och storlekar som du enkelt kan anpassa för att du ska få en stabil förvaringslösning för dina produkter och gods. Du kan tillexempel montera hyllplanen på valfri och olika höjder för att godset får plats samtidigt som du enkelt kan komma åt det. Dessutom kan du bygga på hyllställen med fler hyllsektioner när, och om, du behöver mer förvaringsutrymme.

Våra lagerhyllor har designats för att tåla tuffa arbetsmiljöer och för att stå stadigt på underlaget. Olika lager har olika stort utrymme för förvaring, därför har vi förvaringshyllor i olika bredder, längder och djup, och med hyllplan i olika material. Utöver våra robusta lagerhyllor hittar du även trådhyllor och livsmedelshyllor.

Lagerförvaring som tål hög belastning

Förvaringshyllor som ska användas på industrier, verkstäder och lager måste tåla både tuffa tag och krävande miljöer. Därför erbjuder vi stabila hyllställ och lagerhyllor i slitstarkt stål som klarar höga belastningar på alla hyllplan. Det är viktigt att du väljer en industrihylla eller plåthylla som kommer klara av vikten av lasten som ska förvaras i den. Hos oss hittar hyllor som klarar av flera hundra kilos belastning. Du kan även hitta hyllställ med gavelkryss och ryggkryss som ger extra stabilitet samt smart hyllindelning.

Tillbehör till hyllställ & lagerhyllor

Vi erbjuder en massa smarta tillbehör till lagerhyllor som gör att du kan anpassa dem efter dina önskemål och godset som ska förvaras i dem. Väggfästen till hyllställ har en stabiliserande effekt och ökar säkerheten samt är enkla att montera. Fästena är tillverkade av slitstarkt, galvaniserat stål. Du kan även komplettera plåthyllorna med extra hyllplan och bärbalkar eller praktiska avdelare som gör att du kan organisera förvaringen på ett smidigt sätt. Vi har även galvaniserade gavlar som tål belastning upp till 3000 kg och ger dig ett mer stabilt hyllsystem för lagret.

För att du ska känna att du får en pålitlig förvaringslösning som funkar för dig har vi en mängd olika serier med lagerhyllor – och vi erbjuder 7 års garanti. Du beställer snabbt och enkelt ditt nya hyllställ i vår webbutik. Har du frågor eller vill ha hjälp att välja rätt lagerhylla får du gärna höra av dig till oss!