Lagerhyllor

Lagerhyllor på Cowab

Guide: Så väljer du rätt lagerhylla till ditt lager

LÄS MER

Stabil lagerförvaring för verkstad, industri & lager

Hyllor är kärnan i de flesta förvaringslösningar och genom att välja rätt hylla kan du optimera lagerförvaringen. För att du ska hitta rätt lösning har vi en mängd lagerhyllor och hyllsystem i olika modeller som alla är designade med stabilitet, hållbarhet och flexibilitet i fokus så att du anpassa dem efter verksamhetens behov.

Lagerhyllor som står pall

För att lagerhyllorna ska tåla den tuffa arbetsmiljön som ofta förekomer på såväl lager som verkstäder och industrier är hyllornas stommar tillverkade av antingen galvaniserad eller pulverlackerad stålplåt. Våra plåthyllor och hyllställ är även ett utmärkt alternativ för butiker och kontor.

Alla lager har olika behov av förvaringsutrymme och våra hyllställ finns därför med olika bredder, höjd och djup samt antal hyllplan. Oavsett hyllornas belastningskapacitet är det viktigt att du tänker på att lasta hyllplanen jämnt. Många av våra förvaringshyllor har ryggkryss och gavelkryss för att de ska bli ännu stadigare. Genom att förankra industrihyllorna i golvet kommer de stå stabilt och säkert oavsett vad du väljer att förvara i dem.

Anpassa din lagerhylla efter olika behov

Gemensamt för alla våra lagerhyllor är att det kan byggas på med fler hyllsektioner, vilket är strålande om ditt behov för mer förvaringsutrymme uppkommer. Så i stället för att köpa nya förvaringshyllor kan du bygga på din befintliga hylla! Du kan även anpassa förvaringssystemet efter dina och godsens storlek genom att montera hyllplanen på valfri höjd tack vare verkstadshyllornas perforerade stolpar – eller komplettera med fler bärbalkar och hyllplan.

Det finns även en massa andra smarta lösningar för att förvaringen ska bli organiserad och lättöverskådlig. Till exempel kan du komplettera med skåpdörrar och lådor samt etiketter så att du enkelt hittar det du söker i lagerhyllan.

Behöver du hjälp att hitta ett förvaringssystem som passar dig och din verksamhet får du gärna höra av dig till oss så hjälper vi dig! Du kan även läsa mer om vad du bör tänka på när du ska planera för nya lagerhyllor här. Har du redan hittat en stålhylla eller ett hyllställ du vill ha kan du enkelt beställa det direkt i vår webbutik.