Livsmedelshyllor

Plastbackar på Cowab

Få rätt saker på rätt plats med plastlådor

KÖR HÄR

Hygieniska livsmedelshyllor som står stadigt

När det kommer till förvaring av livsmedel och liknande är det viktigt att ha lagerinredning som både är stabil och lätt att rengöra – med våra livsmedelshyllor får du det! Genom att välja rätt livsmedelshylla eller hyllställ kan du skapa en skapa en optimal lösning för lagerförvaring som dessutom ökar effektiviteten och säkerheten för dina lagrade produkter och livsmedel.

I vårt sortiment hittar du flexibla förvaringshyllor med stabila konstruktioner. Hyllställens stommar är tillverkade av galvaniserat stål som tål höga belastningar och kan användas i krävande miljöer – de kan till och med användas i kylrum då de klarar av temperaturer ner till -30°C. Oavsett om du har en matbutik, restaurang eller ett skolkök där mat och livsmedel måste förvaras har vi en livsmedelshylla som passar dina behov.

Olika matvaror och livsmedel kommer i olika kartonger, påsar och förpackningar. För att du ska få plats med alla varorna har våra livsmedelshyllor justerbara hyllplan som du kan montera på valfri höjd. Du kan även enkelt bygga ut hyllorna om behoven ändras och du behöver mer förvaringsutrymme. Hos oss hittar du dessutom hyllor med olika bredd, djup och höjd så att du kan få ett förvaringssystem som är optimalt för verksamheten.

Oavsett om du behöver stadiga livsmedelshyllor eller mångsidiga hyllsystem så har vi något för dig! Kontakta oss gärna om du vill ha tips och råd eller vill diskutera dina behov av att hitta ett förvaringssystem för livsmedel och varor som kommer förbättra lagerhållningen. Du når oss på telefon, mejl och chatt – våra kunniga medarbetare på kundtjänst står redo att hjälpa dig.