Pack & Emballage

Packa och emballera godset väl för säker fraktning

När du ska välja packbord finns det många olika saker att tänka på. Packbordet måste kanske vara robust och tåla tungt gods men det måste samtidigt vara ergonomiskt anpassat. Hos Cowab hittar du ett stort utbud av ergonomiska packbord som är höj- och sänkbara. Många av våra packbord går att få med praktiska tillbehör såsom överhyllor alternativt inbyggda hållare för wellpapp och kraftpapper med skäraggregat.

Sträckfilm är ett mycket praktiskt sätt att förpacka och säkra ditt gods med på pall. Genom att använda den elastiska sträckfilmen säkerställer du att godset skyddas mot damm och fukt under transporten. Sträckfilmen erbjuder även ett visst skydd mot stötar men om godset är stötkänsligt bör man använda andra förpackningsmaterial, till exempel kartong. Hos Cowab hittar du många olika varianter av sträckfilm. Vi säljer sträckfilm för maskinell användning såväl som manuellt hantering. Vi har även smidiga dispenser för hantering av sträckfilm för hand.

För packning på pall behöver du också praktiska bandningsverktyg för att hålla stabiliteten vid frakt. Vi har avrullare för både PP- och WG-band men vi har också fullt automatisk bandningsmaskiner och handhållna bandningsapparater. Du hittar även professionella häftpistoler och häfthammare som är gjorda av högsta kvalitet för att hålla länge i lagret. I Cowabs stora sortiment för pack och emballage hittar du även plastfilm, wellpapp och hårdpapper vi har allt du behöver för att kunna förpacka ditt gods.