Pack & Emballage

Lagerhyllor hos Cowab

Organisera ditt arbete med bra lagerhyllor

KÖP HÄR

Professionell lagerutrustning, paketutrustning och emballering

Vi har lagerutrustning, emballeringsmaskiner och paketutrustning som gör emballering lättare! Emballering och packhantering för transport kan vara mycket tidskrävande, men det är nödvändigt att skydda varor, material och utrustning mot transportskador.

Du hittar många goda lösningar för paketering och emballering i vårt sortiment såsom remmar och band av olika material oavsett om du ska paketera tungt eller lätt gods. Vi har band för både packning och bandning med tätningar och tätningsfria verktyg.

Banden finns på rulle och du kan välja mellan PP-band, WG-band, plastband, PET-band och stålband. Det varierade urvalet gör det enkelt för dig att hitta ett alternativ som ska passa just dig och din arbetsplats. Vi har även material för emballering, som till exempel bubbelplast, platsfilm, maskinsträckfilm och wellpapp för att paketeringen ska gå som en dröm.

Effektivt och ergonomisk paketutrustning

Paketering och emballering kan vara krävande för kroppen – därför är det viktigt att göra det enkelt för dig att utföra ditt arbete både snabbt och ergonomiskt. Denna princip gäller oavsett om du jobbar på lager, verkstad, i butik eller driver en webbutik.

Det är därför vi också erbjuder lagerutrustning som vagnar och kartongvagnar. Med sådana kan du transportera paket och varor enkelt runt lokalen utan att belasta rygg och knän – du kan även beställa praktiska packbord med plats till det du behöver för en komplett packstation med rätt utrustning.

Höj- och sänkfunktion på våra packbord gör att du kan ställa in den optimala arbetshöjden för dig. Titta även på utbudet av emballeringsmaskiner för att få inspiration till hur du kan förenkla din arbetsprocess.

Emballageutrustning som gör vardagen enklare

Vi har paketutrustning och lagerutrustning som låter dig emballera efter behov. Etikettmaskiner och tejphållare är bra exempel på utrustning som gör vardagen enklare och som låter dig paketera i ett snabbt tempo.

Dessutom har vi bland annat praktisk utrustning som häftklamrar, påsförslutare och häftpistoler i vårt sortiment. Du kan enkelt försegla dina kartonglådor med en praktisk, ljudabsorberande tejphållare när du är nöjd med emballeringen. Du bör även ta en titt på våra funktionella rullställ som låter dig förvara och skära papp och bubbelplast på ett effektivt sätt.

Behöver du fler tips och råd för enkel emballering? Ta då kontakt med vår kundservice – vi hjälper dig gärna. Och vi lovar grejer som håller.