Emballeringsverktyg & Tillbehör

Vägghängda verktygsskåp hos Cowab

Vägghängda verktygsskåp för optimal förvaring

KÖP HÄR

Emballeringsverktyg och packtillbehör för effektiv packning

Vi har allt du behöver för att både packning och emballering ska bli snabb, enkel och effektiv. Därför har vi på Cowab ett gediget sortiment med emballeringsverktyg, maskiner och material som passar till olika typer av kartonger, lådor, paket, gods och produkter.

Tejpmaskiner som hjälper dig spara tid i arbetet

För verksamheter som arbetar med packning och godshantering dagligen är tejpmaskiner utmärkta hjälpmedel. Dessa maskiner underlättar jobbet samtidigt som de sparar tid. Våra maskiner applicerar tejpen snabbt och exakt och ger konsekvent goda resultat. Väljer du en automatisk tejpmaskin kan du hålla ett jämt, högt tempo samtidigt som arbetet blir mer ergonomiskt. För att kunna erbjuda en flexibel lösning har vi tejpmaskiner på hjul som att du enkelt kan förflytta dem dit du behöver dem. Tänk även på att komplettera maskinen med rullbanor för att flödet ska bli ännu smidigare när kartonger, paket och lådor matas in och ut ur den.

Vi har också det du behöver för att kunna sköta tejpning manuellt. I vårt sortiment hittar du en mängd olika tejphållare och olika typer av tejp: packtejp, vävtejp (även kallad silvertejp) och dubbelhäftande tejp. Tejphållare är utformade för att göra tejpanvändningen smidig och kontrollerad. Dessa hållare finns i flera olika modeller för att passa olika tejpbredder och förenklar appliceringsprocessen.

Packtejp är extra slitstark och kan användas på kartonger, paket och gods för utskick eller långtidsförvaring. Det finns många olika varianter av tejp med olika kvaliteter på marknaden, så se till att välja en variant som passar dina ändamål och inte skadar godset.

Mångsidiga häftningsverktyg

Hos oss hittar du häftpistoler, häfthammare och häfttänger som är viktiga för att säkra ihop förpackningar på ett snabbt och säkert sätt. En häftpistol kan användas till mycket. Utöver att vara effektiv vid emballering kan häftpistolen användas till andra saker, såsom att sätt upp byggplast eller dylikt. Dessa verktyg används för att applicera häftklamrar och är idealiska för att fixera mindre mängder material. Vi har även ett stort utbud av häftklamrar i olika storlekar för att du ska hitta en som passar dina behov.

I vårt sortiment finns också praktiska påsförslutare för att försegla påsar på ett säkert sätt. De här verktygen ger en effektiv och bekväm lösning för att snabbt försegla förpackningar och gör arbetet enklare.

Har du frågor om våra produkter eller vill ha hjälp att beställa tejpmaskin, tejp eller andra emballeringsverktyg? Då är du välkommen att höra av dig till våra duktiga medarbetare – de hjälper dig gärna hitta det du söker! Du når oss på telefon, mejl och chatt.