Kartonghyllor på hjul & vagnar som effektiviserar lagerhanteringen

Med en kartonghylla på hjul kan du lättare organisera lådor, kartonger och wellpapp på lagret eller vid ditt packbord. Våra vagnar är tillverkade av stryktåliga material som gör att de kan användas i de flesta arbetsmiljöer. Hjulen gör kartongvagnarna enkla att styra och erbjuder en mer flexibel lösning för att både organisera och förflytta kartonger. Vi har olika modeller och du hittar kartongvagnar med justerbara hyllplan så att du kan få en lösning som passar dig.

Mobilitet och hållbarhet med wellpappvagnar

Utöver gedigna kartongvagnar har vi även smidiga wellpappvagnar som också underlättar transport av lådor, paket, gods och kartonger på arbetsplatsen. De är perfekta för godshantering och har hållbara konstruktioner som dessutom är lätta att manövrera. Med en wellvagn blir det därför enkelt att både förvara och förflytta wellpapp och lådor när det behövs. De är också praktiska hjälpmedel vid sortering. I vårt sortiment hittar du stryktåliga wellvagnar som kan användas i många olika verksamheter.

På våra produktsidor kan du läsa mer om våra produkter. Oavsett om du behöver effektiva lagerlösningar har vi det du behöver för att skapa en organiserad och effektiv arbetsplats. Behöver du hjälp eller vill ha mer information om våra kartongvagnar och wellpappvagnar får du gärna höra av dig till vår kundtjänst!