Verkstadsskåp

Jobba ergonomiskt med rätt arbetsbänk

TILL ARBETSBÄNKAR

Stabila verkstadsskåp med smarta funktioner

Verkstadsskåp ska inte bara vara stabil och tåla tuffa arbetsmiljöer – de ska också ha funktioner och detaljer som förenklar arbetsdagen. Det är därför vi på Cowab erbjuder förvaringsskåp och maskinskåp till verkstaden i olika storlekar och med olika detaljer.

Hos oss hittar du snabbt ett plåtskåp som matchar dina behov oavsett om du vill ha ett stort verkstadsskåp med en praktisk verktygspanel och hyllor, eller ett mindre förvaringsskåp med enklare funktioner och tillbehör för småsaker.

Även de minsta modellerna av industriskåp är gjorda av kvalitetsmaterial, och de passar väl in på både lagret, verkstaden och industrin där de utsätts för tuffa påfrestningar. Verkstadsskåpen är stabila och slitstarka tack vare att de är tillverkade av pulverlackerat stål.

Välj mellan väggmonterade plåtskåp och stora förvaringsskåp

I vårt sortiment för förvaringsskåp hittar du bland annat vägghängande skåp, verktygsskåp på hjul och stora maskinskåp som står på golvet. Du kan också välja att ställa de minsta skåpen på arbetsbord så att du alltid har den mest nödvändiga utrustningen inom räckhåll när du jobbar.

Små verkstadsskåp kan beställas med utdragbara hyllor och cylinderlås. Enkla plåtskåp har även svängbara hjul med bromsar som gör att du enkelt kan flytta skåpet utan större ansträngning.

Våra stora verktygsskåp i plåt är utformade så att du ska ha full kontroll över dina verktyg. Med våra skåp får du bland annat utdragbara hyllor, praktiska lådor till bultar och skruvar och perforerade väggar där du kan hänga upp skruvmejslar och andra verktyg. Allt kan ha sin fasta plats när du har ett stort verkstadsskåp som detta och det gör att du kan ha fullt fokus på jobbet du ska göra.

Beställ skåp till din verkstad

Vi har kompletta verktygsskåp, stabila industriskåp, väggstativ med hyllor och praktiska verkstadsskåp som klarar alla belastningar de utsätts för på verkstaden eller industrin.

Du kan kontakta oss för att få tips och råd om vilket verkstadsskåp eller förvaringslösning som passar dig och din arbetsplats. Vi på Cowab har lång erfarenhet och specialistkunskap samt ett stort sortiment och vi hjälper dig gärna att göra ditt arbete säkrare och mer effektivt.