Verktygsskåp

Arbetsbänkar från Cowab

Jobba ergonomiskt med rätt arbetsbänk

TILL ARBETSBÄNKAR

Slitstarka verktygsskåp till industrin

Vi har både stora och små verktygsskåp för garage, verkstad och andra arbetsplatser inom industrin. Vårt urval är stort för att vi ska kunna tillgodose de flesta behov. Du kan till exempel hitta stora plåtskåp med avtagbar sockelfront och gaffeltunnlar så att du själv ska kunna förflytta skåpet med en pallyftare vid behov. Den här typen av skåp är mycket slitstarka tack vare att de tillverkats av stålplåt som tål tuffa tag.

Plåtskåpen har en helsvetsad konstruktion men du kan själv justera hyllplanen på insidan efter dina egna önskemål och behov. Våra förvaringsskåp med lås ger dig en extra säker och trygg förvaringslösning för redskap och verktyg. Du kan själv välja om du vill ha ett skåp med kodlås eller ett 3-punktslås.

Mångsidiga verktygsskåp för både garage och verkstad

Det är inte bara plåtskåpen som tål tuffa tag. Du hittar även hyllor och hyllplan som klarar maximal belastning upp till 100 kg (så länge du fördelar vikten jämt). Det gör att dessa förvaringsskåp passar bra för dig som har verktyg, maskiner och andra hjälpmedel som väger tungt.

Vi erbjuder även skåp som kan byggas på med hjul. Verktygsskåp på hjul är ett perfekt val för dig som vill kunna flytta runt dina tunga verktyg mellan olika arbetsstationer utan att utsätta kroppen för onödigt slitage. Många av våra mobila förvaringsskåp och verktygsskåp på hjul kan beställas med extra tillbehör såsom skyddande gummimatta som förhindrar att saker glider omkring i skåpet när du flyttar det. Du kan även lägga till extra hyllplan för att öka förvaringsmöjligheterna. Våra förvaringsskåp är så mångsidiga att du även kan ha dem på kontoret om du behöver eller vill ha skåp där.

Beställ verktygsskåp i vår webbutik

Fördelen med att beställa ett plåtskåp, förvaringsskåp eller maskinskåp till verkstaden online är att du med ett par knapptryck får tillgång till hela vårt sortiment. Oavsett om du vill ha ett litet skåp för småartiklar eller ett extra stort verktygsskåp till maskiner så har vi något som passar just dig och din verksamhet!

Vi på Cowab har dessutom ett gediget sortiment av praktiska tillbehör såsom gummilister, hjulsatser och hyllor som passar till våra plåtskåp och industriskåp – och vi kan leverera till hela landet. Kontakta oss om du vill ha hjälp eller om du har frågor om våra förvaringsskåp. Vi hjälper dig gärna välja ut det skåp som passar bäst på din arbetsplats.