Verktygsskåp

Arbetsbänkar från Cowab

Jobba ergonomiskt med rätt arbetsbänk

TILL ARBETSBÄNKAR

Slitstarka verktygsskåp till industrin

Vi har både stora och små verktygsskåp för garage, verkstad och andra arbetsplatser inom industrin. Vårt urval är stort för att vi ska kunna tillgodose de flestas behov. Du kan till exempel välja ett stort plåtskåp med avtagbar sockelfront och gaffeltunnlar så att du själv ska kunna flytta skåpet med en pallyftare om du vill och behöver.

Dessa typer av skåp är mycket slitstarka tack vare att de är tillverkade av pulverlackerat stålplåt som tål tuffa tag. Plåtskåpens har en helsvetsad konstruktion men du kan själv justera hyllorna och hyllplanen på insidan så som du vill ha dem. Våra förvaringsskåp med lås ger dig en säker och trygg förvaring av dina saker och verktyg. Du kan själv välja om d u vill ha ett skåp med kodlås eller ett 3-punktslås.

Mångsidiga verktygsskåp för både garage och verkstad

Det är inte bara plåtskåpen som tål tuffa tag. Du hittar även hyllor och hyllplan som klarar en maximal belastning upp till 100 kg, så länge du fördelar vikten jämnt. Det gör att förvaringsskåpen passar bra för dig som har tunga verktyg, maskiner och andra hjälpmedel som väger tungt.

Vi erbjuder även skåp som kan byggas på med hjul. Verktygsskåp på hjul är ett perfekt val för dig som vill kunna flytta tunga skåp utan att utsätta din kropp för onödigt slitage.

Många av våra mobila förvaringsskåp kan beställas med extra tillbehör såsom gummimatta som ger extra skydd och förhindrar att saker glider omkring i skåpet när du flyttar på det. Du kan också lägga till ett extra hyllplan för att öka förvaringsmöjligheterna. Dessa skåp är så mångsidiga att du även kan ha dem på kontoret om du behöver eller vill ha ett förvaringsskåp där.

Beställ verktygsskåp i vår webbutik

Fördelen med att beställa ett plåtskåp, förvaringsskåp eller maskinskåp till verkstaden online är att du med ett par knapptryck får tillgång till hela vårt sortiment. Ovasett om du vill ha ett litet skåp för småartiklar eller ett extra stort verktygsskåp till verkstadsmaskiner så har vi något som passar för just dig!

Vi på Cowab har ett brett sortiment av nyttig och praktisk extrautrustning såsom gummimattor, hjulsatser och hyllor som passar till plåtskåpen – och vi kan leverera till hela Sverige. Du får gärna kontakta oss om du vill ha hjälp eller om du har några frågor om våra förvaringsskåp – vi hjälper dig gärna välja ut det som passar dig och din arbetsplats bäst!