Verktygsskåp på hjul

Verktygsskåp på hjul

Med verktygsskåp på hjul får du en praktisk och ergonomisk förvaringslösning som gör att du kan undvika onödig belastning på rygg och knän. Våra verktygsskåp på hjul är enkla att förflytta dit du vill ha dem så att du slipper bära tung utrustning fram och tillbaka på arbetsplatsen eller mellan arbetsstationer. De har praktiska handtag på sidorna som är stabila samt länkhjul för att manövreringen ska bli enkel. Två av hjulen på de mobila verktygsskåpen är försedda med bromsar för att säkra god kontroll över skåpet.

Vill du ha extra säkerhet? Se då till att titta på våra låsbara skåp på hjul som förhindrar att verktyg och andra redskap försvinner.

Flyttbara plåtskåp som tål tuffa tag

Våra förvaringsskåp på hjul är utvecklade för att klara av tuffa och krävande miljöer. Vi vet att det är viktigt att ha robust utrustning som du kan lita på när du jobbar på verkstad eller industri, och det gäller även för förvaringslösningarna. Det är därför vi erbjuder en mängd stadiga och helsvetsade plåtskåp på hjul.

En annan fördel med plåtskåp är att de är lätta att rengöra. Hjulen på våra verkstadsskåp på hjul kommer med hjulbanor av massivt gummi som har god stötdämpning och rullar tyst. Om du inte hittar ett alternativ som du är helt nöjd med kan du beställa andra förvaringsskåp som kan byggas på med hjul och andra praktiska lösningar.

Skåp med hjul och praktisk inredning

Flyttbara hyllor gör att du enkelt kan justera skåpet efter dina behov. Du bör dock vara uppmärksam på maskinskåpets och hyllplanens maximala belastningskapacitet då de kan variera från skåp till skåp. Du kan optimera ditt mobila förvaringsskåp ytterligare genom att köpa gummimattor. Med en gummimatta skyddar du dina verktyg och utrustning samtidigt som de hålls på plats när du förflyttar verkstadsskåpet. Du kan även beställa förvaringsboxar och lådor som passar till skåpet, vilket kan vara fördelaktigt för dig som vill sortera och ha ordning på småsaker som skruvar, muttrar och liknande.

Vill du ha mer information om våra verktygsskåp på hjul? Ta då kontakt med vår kundservice för tips på smarta förvaringslösningar för verkstad, industri och lager. Vet du redan vilket förvaringsskåp på hjul du vill ha kan du beställa det enkelt direkt i vår webbutik!