Verktygsskåp på hjul

Verktygsskåp på hjul gör din dag mer effektiv

Med verktygsskåp på hjul får du en praktisk och ergonomisk förvaringslösning som gör att du kan undvika onödig belastning på rygg och knän. Skåpen är tunga, rejäla och många av våra skåp väger över 100 kg.

Våra verktygsskåp på hjul är enkla att förflytta dit du vill ha dem så att du slipper bära tung utrustning fram och tillbaka på arbetsplatsen och mellan arbetsstationer. De mobila verktygsskåpen har praktiska handtag på sidorna som är stabila samt fyra länkhjul för enkel manövrering. Två av hjulen har bromsar för att säkra att du får god kontroll över skåpet.

Vill du ha extra säkerhet? Se då till att titta på våra låsbara skåp på hjul som förhindrar att verktyg och andra redskap försvinner.

Flyttbara plåtskåp som tål tuffa tag

Våra verktygsskåp på hjul är utvecklade för användning i tuffa och krävande miljöer. Vi vet att det är viktigt att ha robust utrustning som du kan lita på när du jobbar på en verkstad eller industri, och det gäller även för förvaringslösningarna. Det är därför vi erbjuder stadiga och helsvetsade plåtskåp. En annan fördel med plåtskåp är att de är enkla att rengöra.

Hjulen är också kraftiga då våra verkstadsskåp på hjul kommer med hjulbanor av massivt gummi. Om du inte hittar ett skåp du är helt nöjd med kan du beställa andra förvaringsskåp som kan byggas på med hjul och andra praktiska lösningar.

Skåp med hjul och praktisk inredning

Flyttbara hyllor gör att du enkelt kan justera skåpet efter dina behov. Du bör dock vara uppmärksam på maskinskåpets och hyllplanens maximala belastningskapacitet då de kan variera från skåp till skåp.

Du kan optimera ditt mobila förvaringsskåp ytterligare genom att köpa gummimattor. Med en gummimatta skyddar du verktyg och annan utrustning samtidigt som mattan håller verktygen på plats när du förflyttar skåpet. Du kan även beställa förvaringsboxar och lådor som passar till skåpet, vilket kan vara fördelaktigt för dig som vill sortera och ha ordning på småsaker som skruvar och muttrar.

Vill du ha mer information om våra verktygsskåp på hjul? Ta då kontakt med vår kundservice för tips på smarta förvaringslösningar för verkstad, industri och lager. Vi lovar grejer som håller.