Märkning

Lagerhyllor hos Cowab

Organisera ditt arbete med bra lagerhyllor

KÖP HÄR

Uppmärkning och markering för ökad effektivitet och säkerhet

Genom att använda olika märkningsstrategier kan du göra din arbetsplats organiserad, effektiv och säker. Med etiketter och etiketthållare får du en snabb överblick över vad du har i pallställ, backar, lådor och pärmar. Med en organiserad förvaringslösning blir det lätt för dig och dina kollegor att hitta redskap och annat material – och ditt arbete blir på så sätt mer effektivt och produktivt!

Viktigt att markera nödutgångar

I vår webbutik hittar du allt du behöver för att märka upp och markera utrymmesvägar med skyltar för nödutgångar, påbud och annat. Nödskyltar har en grön bakgrund och vit text och bild samt är självlysande för att du inte ska missa dem även om det är svårt med sikten i de fall du måste utrymma lokalen. Att märka nödutgångar i offentliga miljöer och arbetsplatser är föreskrivet av Arbetsmiljöverket och du hittar de exakta föreskrifterna i AFS 2008:13.

Vi har även påbudsskyltar med blå bakgrund och vit text eller bild som visar på önskat beteende på arbetsplatsen – till exempel om hörselskydd ska användas i verkstaden.

Varningsband och markeringstejp

Ett enkelt sätt att markera och spärra av områden på arbetsplatsen är genom att använda tejp. Vi har ett brett utbud av varningsband, varningstejp, självlysande tejp och markeringstejp som skapar väl synliga linjer över områden som ska spärras av.

Behöver du extra skydd hittar du även kantskydd med PU-skum och svart och gul varningsfärg som skyddar i dubbel bemärkelse. Med en markeringsvagn, markeringsspray och markeringstejp skapar du enkelt golvmarkeringar som är svåra att missa! Vår markeringsutrustning kan även användas utomhus. Behöver du enbart säkerhetsmarkering inomhus har vi också golvlinjetejp och halkskyddstejp.

Behöver du hjälp att välja skyltar eller märkningsutrustning? Ta då kontakt med vår kundservice via telefon, mejl eller chatt – vi hjälper dig gärna