Etiketter och etiketthållare för en välorganiserad arbetsplats

Etiketter har en nyckelroll när det kommer till att skapa en effektiv, organiserad och produktiv arbetsplats. Med hjälp av märklappar kan du enkelt hålla ordning och reda i verkstaden, lagret, arkivet och många andra arbetsplatser – dessutom får du en lättöverskådlig lösning där du hittar det du säker snabbare.

Hos oss på Cowab hittar du både etiketter och adressetiketter som ger dig en enkel och kostnadseffektiv lösning för att märka upp och identifiera var produkter, verktyg och andra föremål finns. Kombinera gärna med smidiga etiketthållare som du kan sätta upp på till exempel lagerhyllor, pallställ, lådor och andra förvaringsutrymmen. Med hjälp av hållarna får du en snygg ram runt etiketten samtidigt som du skyddar de från slitage och gör att informationen förblir läsbar under en längre tid.

Snabb märkning med självhäftande etiketter

Vi har även självhäftande etiketter som är en snabb märkningslösning. De har en klibbig baksida som fäster på de flesta ytor och du behöver inte använda extra lim eller tejp för att få dem att fästa. Våra klisteretiketter är vita och finns i olika storlekar för att de ska synas väl. De passar utmärkt för användning på till exempel plockbackar för att ge dig en lättöverskådlig lösning för förvaring av smådelar och annat. I vårt sortiment hittar du dessutom etikettkartong och självhäftande adressetiketter på rulle.

Oavsett om du behöver självhäftande etiketter för snabb märkning eller märklappar och hållare för långvarig användning har vi många alternativ att välja på. Du kan snabbt och enkelt beställa såväl adressetiketter, etiketthållare och andra tillbehör direkt i vår webbutik. Vill du ha tips och råd för hur du kan organisera förvaringen och hitta rätt etiketter för rätt ändamål så finns vi på telefon, mejl och chatt – vi hjälper dig gärna.