Skyltar & Dekaler

Lagerhyllor hos Cowab

Organisera ditt arbete med bra lagerhyllor

KÖP HÄR

Skyltar & dekaler för en säker arbetsplats

En välordnad och säker arbetsplats kräver effektiv märkning och tydlig kommunikation. Skyltar och dekaler spelar en avgörande roll för att skapa en medvetenhet om säkerhetsprocedurer, ge riktlinjer för nödsituationer och förbättra arbetsplatsens övergripande organisation. Tanken med nödskyltar och påbudsskyltar är att alla ska förstå och känna igen budskapet oavsett var den används eller vilket språk man talar.

Skyltar för nödutgångar

Alla arbetsplatser måste ha nödutgångar och nödutrustning, och dessa ska vara tydligt markerade – därför har vi ett stort utbud av nödskyltar i vår webbutik. Dessa skyltar är kritiska för att vägleda såväl personal som kunder, gäster och alla andra som kan tänkas befinna sig i lokalen vid händelse av brand eller andra nödsituationer.

Skyltar för nödutgångar är särskilt viktiga för att snabbt kunna identifiera och följa riktlinjer för evakuering. Våra nödutgångsskyltar har grön bakgrund och vit text eller bild. De är dessutom självhäftande så att de ska bli enkla att fästa där de syns bäst om lokalen måste utrymmas. Nödskyltarna har röd bakgrund och vit text eller bild. Med välplacerade skyltar skapar du en tryggare och säkrare arbetsplats.

Påbudsskyltar och varningsskyltar

I vårt sortiment finns även påbudsskyltar och varningsskyltar. Med hjälp av påbudsskyltar kan du ge viktiga instruktioner om obligatoriska åtgärder eller regler på arbetsplatsen. Dessa skyltar har blå bakgrund och vit text eller bild för att tydligt visa på önskat beteende – till exempel att hörselskydd måste användas i ett visst område i verkstaden. Genom att sätta upp påbudsskyltar i lokalen kan du både markera krav och säkerställa att alla följer fastställda protokoll.

Även varningsskyltar bör användas på arbetsplatsen för att varna för potentiella faror och riskområden för att på så sätt minska risken för olyckor och skador. Du hittar även halkskyddstejp och varningstejp med klara färger som ger en snabb och säker lösning för att märka ut olika riskområden såsom kanter, eller utrymningsvägar.

Hos oss finns också mångsidiga informationstavlor som gör att du enkelt kan dela med dig av viktig information, scheman och personalmeddelanden till arbetsrelaterade uppdateringar och mycket mer.

Med Cowabs påbudsskyltar, nödskyltar och varningsskyltar får du kraftfulla verktyg som främjar en säker och strukturerad arbetsplats – med tydlig kommunikation. Dekaler är också en utmärkt metod för att markera farliga områden och skapa visuella påminnelser om säkerhetsprotokoll. Du kan snabbt och enkelt beställa nya skyltar och dekaler direkt i vår webbutik. Vill du ha hjälp med beställningen eller har frågor får du gärna höra av dig till våra kunniga medarbetare på kundtjänst – de står redo att hjälpa!