Golvmärkning för en säker och organiserad arbetsplats

En av nycklarna för effektivt och säkert arbete är en välorganiserad arbetsplats. Golvmärkning och användning av golvtejp, markeringstejp och markeringsspray bland annat är en av dessa nycklar. Dessa verktyg gör att du kan skapa en strukturerad miljö med effektiva processer där man dessutom kan förhindra olyckor.

Golvlinjetejp och markeringstejp är en form av golvmärkning som är viktigt för att skapa tydliga och synliga markeringar på lokalens golv. Genom att göra färgade linjer och former med golvtejp kan olika områden, körbanor och liknande markeras, vilket gör det lättare för personalen att navigera i arbetslokalen. Tejpens slitstarka och självhäftande egenskaper gör den enkel att fästa samtidigt som den håller sig länge.

Även markeringstejp är väldigt användbart för att skapa ordning och reda på arbetsplatsen. Både golvtejp och markeringstejp kan användas för att markera ut exempelvis platser för utrustning och maskiner, lagerområden och maskinanvändning. De hjälper till att optimera arbetsflödet samtidigt som risken för arbetsolyckor minskar.

Hos oss hittar du även tejp som kan användas för att indikera nödutgångar och placering av första hjälpen-utrusning, vilket också bidrar till att öka arbetsplatsens övergripande säkerhet. Golvlinjetejp och markeringstejp är kostnadseffektiva sätt för att organisera lokalen och skapa en struktur utan att behöva göra permanenta förändringar. Lika lätt som du fäster tejpen kan du ta bort den och markera ut ett nytt område när behov av förändring finns.

Markeringsspray och markeringsvagn för tillfällig golvmärkning

I vårt sortiment för golvmärkning finns även lösningar för tillfällig golvmärkning. En sådan lösning är markeringsspray som kan användas både inomhus och utomhus. Hos oss hittar du snabbtorkande markeringsspray i olika färger som är utmärkta att göra tempröra markeringar vid event, evenemang och projekt bland annat.

Använd gärna sprayen tillsammans med en markeringsvagn för att få en effektiv, jämn och precis golvmärkning. Våra markeringsvagnar är lättmanövrerade och har inbyggdt vindskydd samt flyttbar riktgningspil för att göra arbetet enkelt.

Du kan själv beställa allt du behöver för smidig golvmärkning i vår webbutik. Våra medarbetare på kundtjänst finns också tillgängliga att hjälpa dig om du vill veta mer om markeringstejp, golvlinjetejp eller annan säkerhetsutrustning. Du når oss på telefon, mejl och chatt.