Sträckfilm

Lagerhyllor hos Cowab

Organisera ditt arbete med bra lagerhyllor

KÖP HÄR

Säkra pallar och gods med sträckfilm

Att använda sträckfilm för att säkra gods är ett mycket effektivt sätt att hålla gods på plats och används flitigt av transportföretag. Sträckfilm häftar enkelt fast i såväl pallar som kartonger och är elastisk för att kunna spännas och dras åt runt godset. Beroende på volymen av gods som ska packas och sträckfilmas kan processen för arbetet behöva ses över. Vi på Cowab erbjuder därför ett gediget sortiment för både manuell sträckfilmning och mer automatiserade processer.

Rejäla sträckfilmsmaskiner och smidiga sträckfilmsrobotar

För företag som behandlar många beställningar och har stora volymer av gods som ska packas är sträckfilmsmaskiner och sträckfilmare nödvändiga verktyg. Hos oss hittar du semiautomatiska sträckfilmsmaskiner som både effektiviserar och förenklar filminpackningen av pallar och gods. Du kör upp pallen på rotationsplattan och sedan startar du maskinen. För alla våra modeller av maskiner kan du välja mellan en hel rotationsplatta eller en urspårad. Läs mer om våra maskiner på våra Cowabs produktsidor.

Dessutom har vi vertikala sträckfilmsmaskiner med roterande arm som är enkla att använda. De monteras på ett lämpligt ställe i lokalen. När en pall ska plastas in står den still vid sträckfilmaren medan armen roterar runt pallen.

Vi erbjuder även smidiga sträckfilmsrobotar som med enkelhet kan förflyttas runt i lokalen till den pall eller det gods som ska plastas in. Det ger en flexibel lösning som passar in på de flesta lager, godsterminaler och liknande verksamheter. Dessa sträckfilmsrobotar är utmärkta när det kommer till att stabilisera lätt, ömtåligt och otympligt gods.

Handsträckfilm och sträckfilmshållare

Hos oss hittar du ett stort utbud av sträckfilm och maskinsträckfilm. Dessa plastfilmer häftar enkelt fast både kartonger och pallar, och de är elastiska för att du ska kunna spänna och dra åt godset lite extra. Vi har varianter som är anpassade för att användas med sträckfilmsmaskiner och även för manuell sträckfilmning. Det gör att du alltid kan hitta det bästa alternativet för dig och ditt gods.

För verksamheter med mindre plats och volymer som ska plastas in så har vi lättanvända sträckfilmshållare och handsträckfilm. Då kan du sköta sträckfilmningen själv och göra det direkt vid pallen eller godset. Oavsett vilken sträckfilm du behöver hittar du den hos oss.

Har du frågor eller funderingar kring våra sträckfilmsmaskiner? Eller vill du ha hjälp att beställa handsträckfilm eller andra emballeringsmaterial och verktyg är du välkommen att höra av dig till oss. Vår kundtjänst är redo på telefon, mejl och chatt!